Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG | KORUMPIRANA BIOGRAFIJA | DEJAN GOTOVINAA I 36665

Rejected
Status
Not open for further replies.

Dejan Gotovina

Player
Player
Ime: Dejan
Pol: Muski
Starost: 25
Nacionalnost: Balkanac
Mesto rođenja: London
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: da
Prednosti: Brzina, predanost , mudrost i inteligencija
Slabost: slab imunitet, ograničen u komunikaciji

Zivotna priča :
Rođen u senci moćnog oca, Sake Sakica, čije ime je bilo sinonim za opasnost u Los Santosu. Rano sam izgubio majku u besmislenom drive-by pucnjavi, a otac je bio deportovan zbog nedoličnog ponašanja, ostavljajući me da lutam mračnim ulicama.

Moji prvi koraci u životu bili su u svetu sitnog kriminala, bežeći od pandura i tražeći izlaz iz siromaštva. Sa 13 godina, sudbina me je odvela u drugom smeru. Postao sam vojnik, ali korumpiranost i kriminal i dalje su bili deo moga bića.

I dok sada nosim uniformu, srce mi pulsira s nasleđenom tamom. Osećam se kao vojnik, ali korumpiranost u mom karakteru nije nestala. Prošlost me vuče, a ja se osvrćem na put kojim sam prošao, svestan da i dalje nosim ožiljke iz tog sveta. Vojnik koji oseća teret prošlih grešaka, ali ipak ne može potpuno izbrisati korumpirane tragove svog porekla.

Priča o karijeri :
Nakon ulaska u vojsku, moj život je krenuo drugim putem. Iz sitnog kriminala i bežanja od pandura, pronašao sam novi identitet u vojničkom svetu. Brzo sam pokazao izuzetne veštine i predanost, što je privuklo pažnju nadređenih.

Uskoro sam dobio priliku biti trener u specijalnoj jedinici SSG. Moje sposobnosti su došle do izražaja, a članovi jedinice su prepoznali moj potencijal. Nisu me videli samo kao vojnika, već kao lidera koji zaslužuje poverenje.

Stvaranje poverenja i poštovanja unutar specijalne jedinice postalo je ključno za uspeh tima. Kroz izazove treninga i misija, stekao sam poštovanje svojih kolega. Postao sam deo odabrane grupe vojnika, gde je poverenje među nama bilo temelj za efikasnost i uspeh. Ovo novo poglavlje u mom životu predstavlja transformaciju iz kriminalnog sveta u vojnički integritet i odgovornost.

Ishodi :
Dejan moze uzeti mito do $100.000
Dejan moze uzimati predmete poput oruzija , droge , pancirs i balaklave...
Dejan moze muciti lice ako ne saradjuje ,
Dejan moze skinuti poternicu i ocistiti dosije
Dejan može da veže, vuče, ubaci i izbaci iz vozila, roba, pretraži(sa bilo koje strane)
Dejan moze da slomi kamericu i unisti dokaze s nje ( uz komande )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom