Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Niksa Rajtarić

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 8-9 sati
5. Vaš Discord: vjniksa
6. Vaše ingame ime: Niiksa Piiksa
7. Vaš ID: 39592

1. Lider za LSPD
- Razlog 1: Iskustvo i Posvećenost: Sa svojim dugogodišnjim iskustvom u LSPD-u i drugim organizacijama, stekao sam duboko razumevanje kako efikasno voditi policijsku jedinicu.
- Razlog 2: Vizija i Inovacija: Želim unaprediti organizaciju kroz inovativne strategije, implementirajući nove taktike i tehnologije kako bi LSPD bio još efikasniji u borbi protiv kriminala.
- Razlog 3: Liderske Veštine: Posedujem veštine vođenja tima, efikasne komunikacije i sposobnost motivacije članova, ključne elemente za uspešno vođenje LSPD-a.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Želim preuzeti ulogu lidera LSPD-a kako bih unapredio rad organizacije na više nivoa. Moj cilj je stvoriti timski duh, poboljšati koordinaciju, i postići veći nivo efikasnosti u rešavanju kriminalnih situacija. Takođe želim promovirati integritet, odgovornost i profesionalnost unutar jedinice.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji uključuje organizaciju redovnih internih treninga i simulacija, gde bi članovi imali priliku vežbati različite scenarije. Takođe, podsticanje međusobne komunikacije unutar tima, kao i otvorenost za sugestije članova, doprinosi boljoj atmosferi i dinamici. Kreiranje internih takmičenja ili događaja takođe može podstaći članove na dodatni angažman i unapređenje svojih veština u roleplay situacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom