Momak svjesno i namjerko krsi puno pravila te unistava RP igracima koji su tu zbog RP-a. Puno je puta kacen na forum a i ingame ima dugu istoriju kazna i jailova, molio bih da se pregledaju logovi i resi situacija. S tim da mu je zadnja kazna OOC vrijedjanje sto je neodgojeno i neprihvatljivo...
Approved - OOC Vrijeđanje + FearRP I 1555
Sve se vidi u pov... covek nakon sto je ubijen pre 15 min on se seca svega... Nije to sad Bitno. Covek dolazi U HQ Bez odobrenja Lidera Trazi nekog + ja mu brojim gde on govori da sam "POREMECEN" nakon toga govori da nece da se skloni Iz HQ gde kaze Boli me Ku+ac mene je uvredilo ovo sto je...
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 1555
sve se vidi u povu kada su mi panduri rekli da imam 5 sekundi da pobegnem pobegao sam na kraju me je id 1555 ubio i ako sam pobegao
gta5grand.com
Approved - FearRP,RDM | 1555 +?
id 1555 se nije plasio za svoj zivot i zamolio bih da neko u logovima pogleda ko su ljudi sa brda koje je putem diskorda verovatno pozvao da nas ispucaju bez RP razloga moj covek je podignut i poslat u zatvor zato sto je brani porodicnu imovinu iako je igrao i postovao roleplay pravila za...
gta5grand.com
Approved - RDM | 1555
https://gta5grand.com/forum/threads/80077/ dzabe mu ova zalba kad nije imao dovoljan RP razlog da me ubije. Ubio me kako bi mi ukrao auto? Nema smisla. Jos ga je ukrao ispred banke sto dodatno daje sol na ranu. A dodatno na to lik trazio kljuc da ga odveze i ukrade
gta5grand.com