Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku admina Gerrito Malchiny I GP 1.1 (PP-Main)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48842
Players nickname
Boza Han
Administrators nickname
Gerrito Malchiny
Date
Nov 27, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/BderKeE

Boza Han

Player
Player
Dobar dan postovani Mujo molim vas za pomoc moja zena Reichl Reich ID:48964 27.11.2023 jednom prilikom je Cone Walker ID:20264 je usao preko mog kompa neznajuci da nesme naravno u krvnom smo srodstvu,nismo znali za taj twinki sve dok nije dobila Reichl reichl ban i Cone Walker ban , posle toga su saznali za taj twinki ali je bilo kasno, medjutim Cone Walker je dobio posle par dana unban, dok Reichl Reich je ostala banovana i dan danas. koristimo ja i zena jedan racunar nemamo dva racunara i nemamo dva social cluba zamolio bih vas da nas pustite da igramo na jedan ja i Reichl Reich jer ja kad nisam kuci dok radim ona bi igrala na svoj acc dok Cone Walker ima svoj racunar i svoj social club moja zena reichl reich nema koristili bi zajedno jedan cisto da vas obavestim da znate da nebude zabune, ako to nije problem jer mi je receno da prijavim samo da biste vi znali o cemu je rec, eto to bi bilo ukratko. Zamolio bih administraciju i vise cinove koji su da Unbanuju Reichl Reich 48964 i .Molim Abrahama i Muju da pogledaju zalbu zelim vam svima sretan praznik. Hvala

Select for moderation

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, neka vlasnik naloga napravi zalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom