Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Niksa Rajtarić

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Moje stvarno ime je Nikola.
2. Vaše godine: Trenutno imam 18 godina.
3. Vremenska zona: Nalazim se u vremenskoj zoni GMT+2.
4. Prosjek online po danu: Obično provodim između 8 i 9 sati dnevno online.
5. Vaš Discord: Moj Discord niksa.
6. Vaše ingame ime:Niiksa Piiksa.
7. Vap id: 39592.

1. Lider za LSPD
- Razlog 1: Iskustvo i Posvećenost: Sa dugogodišnjim iskustvom u LSPD-u i drugim organizacijama, stekao sam duboko razumevanje vođenja policijskih jedinica.
- Razlog 2: Vizija i Inovacija: Želim unaprediti organizaciju kroz inovativne strategije, primenom novih taktika i tehnologija kako bi LSPD bio još efikasniji u suzbijanju kriminala.
- Razlog 3: Liderske Veštine: Posedujem veštine vođenja tima, efikasne komunikacije i sposobnost motivacije članova, ključne za uspešno vođenje LSPD-a.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Želim preuzeti ulogu lidera LSPD-a kako bih podigao rad organizacije na viši nivo. Moj cilj je stvoriti timski duh, poboljšati koordinaciju i postići veću efikasnost u rešavanju kriminalnih situacija. Takođe želim promovirati integritet, odgovornost i profesionalnost unutar jedinice.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji uključuje organizaciju redovnih internih treninga i simulacija, gde bi članovi imali priliku vežbati različite scenarije. Takođe, podsticanje međusobne komunikacije unutar tima, kao i otvorenost za sugestije članova, doprinosi boljoj atmosferi i dinamici. Kreiranje internih takmičenja ili događaja takođe može podstaći članove na dodatni angažman i unapređenje svojih veština u roleplay situacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom