Nemam blage sto mi se nije videlo ono kad me rokno ali vljd imate logove
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!SmarasNemam blage sto mi se nije videlo ono kad me rokno ali vljd imate logove
Moze. Snimam sa amd radeon software koji dokaz ti trebaPreko cega si snimio dokaz ako mogu da znam, jer se na snimku ne vidi ni paljenje ni gasenje videa. Takodje ovakav kvalitet snimka se dobija preko OBS.
Zasto? jer bi pov trajao 10 minutanez zato sto se na snimku nije pokazao ni pocetak snimanja ni kraj snimanja pa ono, kraaj manje vise ali pocetak
Pozz, nemojte krsiti pravila servera i necete biti okaceni! A to sto mrzite GOV ne znaci da imate pravo na RDM, na adminima je da odluce da li ce da kazne Vas, mene ili oboje!Smaras
bravo majstorePozz, nemojte krsiti pravila servera i necete biti okaceni! A to sto mrzite GOV ne znaci da imate pravo na RDM, na adminima je da odluce da li ce da kazne Vas, mene ili oboje!
Imas opcije na AMD Adrenaline da podesis kako ocesSlazem se da nema potrebe za vredjanjem, a ovo za snimanje je meni svejedno samo mi bilo sumnjivo jer je kvalitet bio kao sa obs ali ok