By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate dragi, zar i dalje postoje forum ratnici koji samo gube vrijeme da nekoga okace i samo oduzimaju vrijeme adminimaSumljam na navedena pravila jer mi je upravo prijatelj javio da ih krsi pa cisto radi reda, da sprijecim krsenje pravila.
buraz po kojoj osnovi ti mene kacis i jos 155 random id-evaSumljam na navedena pravila jer mi je upravo prijatelj javio da ih krsi pa cisto radi reda, da sprijecim krsenje pravila.
sta ti reportas baki juju hahahahaSumljam na navedena pravila jer mi je upravo prijatelj javio da ih krsi pa cisto radi reda, da sprijecim krsenje pravila.
svaka zalba mu pocinje sa drugar mu javioPrijatelj mi javio .
Svaki put se nasmijem kad dodjem i pogledam ove zalbesvaka zalba mu pocinje sa drugar mu javio
Molim administraciju da banaju ovaj forum nalog, kaci sve zive IDove sa nadom da ce uspjet nesto kacio je i mene.Sumljam na navedena pravila jer mi je upravo prijatelj javio da ih krsi pa cisto radi reda, da sprijecim krsenje pravila.
jebem i tebi mater mrtvuSumljam na navedena pravila jer mi je upravo prijatelj javio da ih krsi pa cisto radi reda, da sprijecim krsenje pravila.
loljebem i tebi mater mrtvu
Pa on je HAHAHAHHAIgor Furlan 2