Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25544
Players nickname
Ilce Sumarr
Suspect ID
33148
Date of violation
Jan 12, 2024
Time of violation
00:18
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ljzkR2srg3I

Ilce Sumar

Player
Player
Sve u pov ljudi ja idem po putom izadjem lik pocinje da me puca nije ni brojao. Takodje hocu da se fam kazni.

Kano Kayn

Player
Player
Prvi put kad si krenuo brojano ti je do 5,drugi put kad si se vratio imali smo pravo da te ubijemo jer ti je brojano prethodno.Takodjer i doticnom liku koji je bio tu sa jeepom.
Pozdrav.

Ilce Sumar

Player
Player
Nisi brojao. Nego ja sam doso na zurku i vi ste mene odma porokali. Ja sam doso drugi put i vi ste me odma pucali bez brojanje, u cemu da pricamo?

Kano Kayn

Player
Player
Govorim o povu trenutno ne o situaciji kad si se vracao i tako dalje,prvi put si usao u dvoriste i mi smo ti brojali ti si izasao,drugi put si krenuo da vadis revolver i vratio si se opet u dvoriste mi smo te krenuli pucati i ubili smo te jer ti je prethodno brojano,to sto se kod tebe ne cuje to nije nas problem u glavnom brojano ti je druze da si ti ziv i zdrav i tebi i liku sa jeepom,ne znam sto se blamiras dzabe smakni ovo ziv bio.LP

Kano Kayn

Player
Player
Govorim o povu trenutno ne o situaciji kad si se vracao i tako dalje,prvi put si usao u dvoriste i mi smo ti brojali ti si izasao,drugi put si krenuo da vadis revolver i vratio si se opet u dvoriste mi smo te krenuli pucati i ubili smo te jer ti je prethodno brojano,to sto se kod tebe ne cuje to nije nas problem u glavnom brojano ti je druze da si ti ziv i zdrav i tebi i liku sa jeepom,ne znam sto se blamiras dzabe smakni ovo ziv bio.LP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom