Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
52788
Players nickname
Uros Belin
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 12, 2024
Time of violation
01:56
Proofs
https://www.youtube.com/@UrosJovic-ny2sv

Uki Beli

The GOD
Player
Po njihovoj tvrdnji bila je pucnjava,momci su hteli da me pretraze BEZ DOZJIEA,ja sam krenuo da sedam u auto momak me je vezao i tejzovao ja sam se u bagovao u autu,momak je odradio MASS FAIL RP znajuci da sam u nemogucnosti da napustim auto krenuo mi je davati upozerenje da napustim auto[takodje i RP2WIN]
Napisao mi je kaznu:110 hiljada
Tvrdim da nije snimao![PO NOVIM RP PRAVILIMA U OBAVEZI SU SVI DRZAVNI SLUZBENICI POSEDOVATI KAMERU I CUVATI SNIMAK HAPSENJA 48H RADI DOKAZA.
U toku RP FIB ulazi pusta muziku i radi MASS RULE BREAK[svi koji ste za sada procitali trenutnu zalbu na POV se lepo vidi da sam im rekao da to ne rade i da nista dobro po RP nije odradjeno..]
POV 1:
POV 2:

Uki Beli

The GOD
Player
Zamolio bih ko ima komentare samo neka proguta knedlu jer ne mora da se dele razno razna misljenja ili sto ce meni biti data kazna za MG da povucem,nemojte se vi nista brinuti[hvala na citanju].

Uki Beli

The GOD
Player
Imas 5000 dolara kod sebe i kao nabijas varn nekome jer nemas pametnija posla da radis u gradu . Tebe treba banovati da se ne mnoze takvi mentoli.
Imam 5k jer nisam bio mesec dana na grandu, bio sam se bavio privatnim poslovima u zadji period,i ne nabijam no vec dokazujem da 99 posto igraca na grandu nemoze da igra simulaciju a da ne krsi pravila!

Brando Gagic

Player
Player
Idi igraj bocanje . 52k id...nisi bio mesec dana u gradu imao si biznise :D HAHAHAHHA tako ti je i ovo za varn kao sto i pises gluposti

Aleksandar Obama

Player
Player
Ovde kolko ja vidim sahp ne bi trebao da dobije warn jer za warn trebaju bar 3 lica iz iste org min a gov i fib nemam reci za te organizacije jer prelaze granice normalnosti

Uki Beli

The GOD
Player
Idi igraj bocanje . 52k id...nisi bio mesec dana u gradu imao si biznise :D HAHAHAHHA tako ti je i ovo za varn kao sto i pises gluposti
Main mi je 47857 i nebitan je id mogu da budem i 1 stvar je u tome da se nepozvani komentari ne cene!Ukoliko si pismen znas sta ti pricam.

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Main mi je 47857 i nebitan je id mogu da budem i 1 stvar je u tome da se nepozvani komentari ne cene!Ukoliko si pismen znas sta ti pricam.
Pozz jeste mali off top al ajde, tamo kad smo se smejali itd itd ti si plakao i psovao nas, nakon toga 2 puta cl da ne bi otisao u samicu, kao sto sam te pitao i ig koji problem imas sa tim sto su ljudi srecni?

Uki Beli

The GOD
Player
Pozz jeste mali off top al ajde, tamo kad smo se smejali itd itd ti si plakao i psovao nas, nakon toga 2 puta cl da ne bi otisao u samicu, kao sto sam te pitao i ig koji problem imas sa tim sto su ljudi srecni?
dokazi sa POV cele situacije i to je to

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Auuuuuu

rs6-car.gif

Diego_Obilic

Player
Player
Druze tebe je neko dobro uvrijedio pa ovo radis. Usput to što si napisao da ti je dao kazne 110k je ništa.. Usput i da ti je 500k kazne napisao ne računa se za mass rule break jer je to ic a ne occ. A to što fib slavi i gov tebi smeta.

Pa ti si druže specijalan slučaj.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom