Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 6.8, PG, CR, CL, Baiting, FearRP | 22924, 54207, 14966

Status
Not open for further replies.
Your ID
50855
Players nickname
Luis_Blanco
Suspect ID
22924, 54207, 14966
Date of violation
Jan 12, 2024
Time of violation
19:07
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_w2FR7yuxx0

Adin Dingle

Player
Player
duze,sta smo ti moj drugar i ja uradili ti si se uspalio i okacio nas mozda radi karabina il nesto sto smo ti pokupili,ali zapravo da si nas naso opet mi bi ti to vratili.Nego brate moj mi se zajebajemo igrica je sa ti imas od toga da kacis nekog i da dobije zatvora 2 maximalno 3 sata i tebi je to zanimljivo kao vauu okacio sam ga sad ce ic 3 sata demorgan kako sam ga resio. Skonto si sam da se zajebajemo i da je igrica mrtva nije stvaran zivot ne kaci ljude toliko,ajdi da sam te ja robovo i ti se naljutio i okacis me radi toga ali mi te samo ubijemo i zeza mo se ti da si nas ubio a da si prekrsio pravilo mi bi samo cutali il se mozda smijali,al ti ne treba bezpotrebno kacenje toliko, aj budi mi pozdravljen sanjeleeeeeeeeeee

Bojke98

Player
Player
duze,sta smo ti moj drugar i ja uradili ti si se uspalio i okacio nas mozda radi karabina il nesto sto smo ti pokupili,ali zapravo da si nas naso opet mi bi ti to vratili.Nego brate moj mi se zajebajemo igrica je sa ti imas od toga da kacis nekog i da dobije zatvora 2 maximalno 3 sata i tebi je to zanimljivo kao vauu okacio sam ga sad ce ic 3 sata demorgan kako sam ga resio. Skonto si sam da se zajebajemo i da je igrica mrtva nije stvaran zivot ne kaci ljude toliko,ajdi da sam te ja robovo i ti se naljutio i okacis me radi toga ali mi te samo ubijemo i zeza mo se ti da si nas ubio a da si prekrsio pravilo mi bi samo cutali il se mozda smijali,al ti ne treba bezpotrebno kacenje toliko, aj budi mi pozdravljen sanjeleeeeeeeeeee
Pre ces dobiti ban nego Demorgan. Da ste me ubili i produzili, niko vam rec ne bi rekao. Ovako, kad se pravite pametni i palite animacije nad mrtvim telom i plus pricate gluposti, trpite posledice. Sportski pozdrav. :)

Adin Dingle

Player
Player
AUUUUUUU BABABHAHBAHBAHB,nisam ti ja pleso kao prvo ovaj moj frend je,a za to pricanje smo se zajebavali semineeee

Mayor Gvazda

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
- ID 22924 ce dobit kaznu za VDM (namerno gazenje sa vozilom)
- ID 54207 ce dobit kaznu za PG (podizanje puske sa revolverom u ruci)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom