Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46288
Players nickname
Kristina Sinner
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/4P3ODkM

KristinaaSinner

Player
Player
Dobar dan, ovim putem vas moli mda m idate unban na main accountu (46288). Već sam dugo banovan za G.P. 1.1, u tom trenutku nisam bio upućen u to pravilo u potpunosti.
Mislio sam da G.P. 1.1 kaže da nalozi koji su napravljeni na jednom računaru ili adresi ne smeju da se pristupe s drugog računara ili adrese bez odobrenja glavnog administratora. Nisam bio upućen da ne smeju da se dele social club accountovi, te nigdje to nije specificirano, igrao sam preko godinu dana, te moji drugovi od samog početka servera i svi su me upućivali (ne samo oni nego i razni uticajni igrači koji su trenutno ili bili administratori) u to da G.P. 1.1 zabranjuje pristupanje nalogu s drugog uređaja koji ne pripada meni.
Hvala na razumijevanju.

KristinaaSinner

Player
Player
Dobro jutro, zaboravio sam specificirati da social club pripada meni, da ne bi došlo do komplikacija sada ću vam sada specificirati nekoliko informacija:
-Social club user: IAmKockar
-Social club je napravljen na mome računaru bez mijenjanja komponenata koje utiču na hardverski ID uređaja u međuvremenu
-Social club ime je mijenjano (ne sjećam se je li prije ili poslije registrovanja na GRP RS) jer mi se prvobitno nije svidjelo, ali vjerojatno je GRP RS nalog registrovanja pod tim imenom s obzirom da moj main i jeste banovan kao "main"

Vidim da je žalba na razmatranju, tako da ću se strpiti s obzirom da vidim koliko posla vas dvojica imate, ali sam vam svakako naveo još potrebnih informacija, lp.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom