Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break I 45223 , 37687 , 43489

Status
Not open for further replies.
Your ID
42700
Players nickname
Nikola Grateri
Suspect ID
45223 , 37687 , 4348
Date of violation
Jan 12, 2024
Time of violation
20:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=uo16Uhntkf4

joca simonovski

Player
Player
stavi ceo snimak kako ti uzimam kamericu i ti lomim od pod tako da nemozes da me kacis sam si se zajebo ja sam ti slomio kamericu a ti si mene kacio bravo pametnjakovicu ja bi zamolio administraciju da potrazi ceo snimak de mu lomim kamericu pozz do administracije

joca simonovski

Player
Player
i nisi mi dao dovoljan razlog zasto mi brois 5 sekunde i nemozes brojati 5 sekunde samo tek tako moras mi dati razlog zasto da se sklonim od tog podrucja i tad da me pucas a nakraju sam ti oduzeo kamericu tako da stavi ceo snimak :)

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
stavi ceo snimak kako ti uzimam kamericu i ti lomim od pod tako da nemozes da me kacis sam si se zajebo ja sam ti slomio kamericu a ti si mene kacio bravo pametnjakovicu ja bi zamolio administraciju da potrazi ceo snimak de mu lomim kamericu pozz do administracije
Da nije smesno bilo bi tuzno..Vodim te od sad sa mnom da lomis kamerice.Spasioce nas!

Nikola Grateri

Player
Player
brate nisam te uvredio kao prvo kao drugo postavi ceo snimak pa nek administracija presudi a ovo neka regulise zato sto nas vredjas i nek se vidi ko je upravu
Sine ceo snimak je postavljen ... ne znam sta treba jos da postavim kako ste me ubili i ti kazes oduzimam kamericu ? U kom filmu si to video ? Lepo se vidi cela rp situacija ubili ste nas oboje i bolje cuti ...

joca simonovski

Player
Player
Sine ceo snimak je postavljen ... ne znam sta treba jos da postavim kako ste me ubili i ti kazes oduzimam kamericu ? U kom filmu si to video ? Lepo se vidi cela rp situacija ubili ste nas oboje i bolje cuti ...
sto si se ucavio sam si prizno da sam ti oduzeo kamericu znaci stavi ceo snimak da vidis ko ce dobiti kaznu sam si sad prizno da sam ti oduzeo kamericu i slomio sam je :)
i nemoj biti iskopleksiran :)

Tefo Koturic

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije
Imat rok 20 sati​

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 45223 dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.15
ID 37687 dobit ce kaznu za Generalno pravilo 6.15
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
Na POV u se ne vidi kako ID 43489 puca​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom