Nude mi 2 puta M5 E34 a dogovor je 6X6 AMG znaci molim da se kazne da nebi neko drugi nasjeo na ove scammere.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!.Koji amateri, ne znaju ni da scamuju kako treba, barem da su ti prodali isti stock model itd., dalje neću da objašnjavam shemu, ja imam shemu gdje me nikad ne bi provalili i da scamujem više puta (dok se ne proširi priča po gradu, naravno), fascinantno mi je to kako ja koji ne bi nikad scamovo, jer nisam jebeni bezkičmenjak se sjetim tako dobrog plana za 20 min razmišljanja, a ove budale koje idu da scamuju ništa ne razrade nit ne promisle o potencijalnim problemima dok to rade, vjv jer su glupi ko kurac;
A tebi čestitam, koliko si prljav igrač, ja se nikad ne bi sjetio da ih pustim da mi 2 puta pošalju zahtjev, da se ne bi mogli izvuć na onu "E, greškom sam ti krivi auto poslao" (i ako "slućajno" tu stoje oba auta jedan do drugog) ja bi ih okačio samo zato što vidim koliko im je glupa shema i koliko su to glupo isplanirali, da su mi uradili nešto kao što bi ja uradio ili i bolje, ja ih iz poštovanja ne bi okačio, ali takvih nema jer su svi scammeri retardirani kidovi koji nemaju pojma o nićemu...
deleted (offtop)Nebih komentirao sta rade iskreno
Otvoreno prizajes da SKEMUJES LJUDEKoji amateri, ne znaju ni da scamuju kako treba, barem da su ti prodali isti stock model itd., dalje neću da objašnjavam shemu, ja imam shemu gdje me nikad ne bi provalili i da scamujem više puta (dok se ne proširi priča po gradu, naravno), fascinantno mi je to kako ja koji ne bi nikad scamovo, jer nisam jebeni bezkičmenjak se sjetim tako dobrog plana za 20 min razmišljanja, a ove budale koje idu da scamuju ništa ne razrade nit ne promisle o potencijalnim problemima dok to rade, vjv jer su glupi ko kurac;
A tebi čestitam, koliko si prljav igrač, ja se nikad ne bi sjetio da ih pustim da mi 2 puta pošalju zahtjev, da se ne bi mogli izvuć na onu "E, greškom sam ti krivi auto poslao" (i ako "slućajno" tu stoje oba auta jedan do drugog) ja bi ih okačio samo zato što vidim koliko im je glupa shema i koliko su to glupo isplanirali, da su mi uradili nešto kao što bi ja uradio ili i bolje, ja ih iz poštovanja ne bi okačio, ali takvih nema jer su svi scammeri retardirani kidovi koji nemaju pojma o nićemu...
deleted (offtop)Otvoreno prizajes da SKEMUJES LJUDE
buraz usred videa kazem znaci prodajes mi ovaj 6x6Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije gdje se vidi za koje ste se auto dogovorili da vam proda
Imate rok 8 sati
al ok evo dokazNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije gdje se vidi za koje ste se auto dogovorili da vam proda
Imate rok 8 sati
Izvoli dokaz gdje potvrduju koji mi auto prodavaju.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Imate rok 8 sati