Sve se vidi u POV-u, gde igrač ID: 1102 meni ukida vojnu legitimaciju, koju sam stekao dok sam bio 2 mandata u vojsci. Molim i da mi se ista vrati, te se igrač adekvatno kazni.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Znaš zašto... evo ja ću ti reći... obzirom da ti nisi u stanju da razumeš šta je poenta ovoga...Ne razumem kako ovako odrastao čovek koji ima i ženu i decu radi ovako. Mene bi bila sramota da sam na tvom mestu, maršal nit iko od njegovih prijatelja nije baitao tvoju vladu. To što se takmičite ko ima bolju familiju, idite na fam house pa se tamo zalite.
Nisam ni ja dobar sa maršalom i nisam sad stao na njegovu stranu, al se jasno vidi kako bejtas. Nauči ti pravila, prvi si došao da bejtas. I ako sam na odsustvu i nisam ulazio u igricu već nedelju dana, na ovom snimku se jasno vidi da želiš da upropastis org radi familije. Ti si taj razlog zašto sam izašao iz vilidzersa, niko drugi a verujem da si bio mnogo srećan kada sam izašao iz te porodiceZnaš zašto... evo ja ću ti reći... obzirom da ti nisi u stanju da razumeš šta je poenta ovoga...
Vi apsolutno mašte nemate, i apsolutno nemate ideju kako da se igrate, ne znate da rp-ate i kršite sva moguća pravila redom.