Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35834
Players nickname
Deda Detlic
Suspect ID
526
Date of violation
Jan 14, 2024
Time of violation
20:54
Proofs
https://youtu.be/OnMJx_u0nmQ

Leonardo Lala

LaLa
Player
Bata se uziveo u igricu kao da je RL, šta je ovo opozicija jebote idu protesti kao pre neki dan što su razbijali skupštinu? Jel si ti taj koji će da donese onu zastavu i da razbija vrata. Sramota od ovako odraslog coveka. Verujem da si bejtao pre toga, a jasno se vidi da si pravio proteste, Lyne molim te kači ako si snimao za CB.

Lyn Zuyev

Player
Player
Bata se uziveo u igricu kao da je RL, šta je ovo opozicija jebote idu protesti kao pre neki dan što su razbijali skupštinu? Jel si ti taj koji će da donese onu zastavu i da razbija vrata. Sramota od ovako odraslog coveka. Verujem da si bejtao pre toga, a jasno se vidi da si pravio proteste, Lyne molim te kači ako si snimao za CB.
lice ne snima sve slojeve kao sto se moze videti ne vidi se taskbar nego je fokusiran prozor od gta

Vitaly Mikhailov

ex Sheriff
Player
Ukoliko si pretnja za Drzavnu Bezbednost,priveden u okolini zgrade nije dužan da ti da legitimaciju i samim tim ugrozi svoju privatnost.Zašto bi se onda nosile Balaclave?

Deda što si radio radio si,ne blamirajte se više

Deda Detlic

Player
Player
Sinek... rp je simulacija pravog života... a ja nisam kriv što ti ne umeš da se uživiš pa da rp-aš na max kako treba... što se tiče druge stvari koju su pomenuo na prethodnoj žalbi oko tvog izlaska iz familije gde sam... potpuno si omanuo... meni je žao kada izađe bilo ko, a naročito ti što si izašao obzirom da smo obojica razumeli da sam bio blizak sa jednom "izvršiteljkom" koju poznaješ...

Deda Detlic

Player
Player
Ukoliko si pretnja za Drzavnu Bezbednost,priveden u okolini zgrade nije dužan da ti da legitimaciju i samim tim ugrozi svoju privatnost.Zašto bi se onda nosile Balaclave?

Deda što si radio radio si,ne blamirajte se više
Pretnja za državnu bezbednost?! Upravo sam bio priveden od strane tvog kolege bez razloga, i par minuta pre toga se vozio vezan (bez razloga) u kolima... kakva crna državna bezbednost... tražio sam legitimaciju da bih znao protiv koga podnosim prijavu, a on je uradio FailRp zato što je nije dao na uvid.
Ti beše bio neki državni šerif... pitam se kako kad ne poznaješ pravila. Balaclava je obavezna kao serversko pravilo, ako neko hoće da je nosi tj, kao što je ni ti nisi nikad nosio "šerife"... nema veze sa skrivanjem identiteta.

Vitaly Mikhailov

ex Sheriff
Player
Pretnja za državnu bezbednost?! Upravo sam bio priveden od strane tvog kolege bez razloga, i par minuta pre toga se vozio vezan (bez razloga) u kolima... kakva crna državna bezbednost... tražio sam legitimaciju da bih znao protiv koga podnosim prijavu, a on je uradio FailRp zato što je nije dao na uvid.
Ti beše bio neki državni šerif... pitam se kako kad ne poznaješ pravila. Balaclava je obavezna kao serversko pravilo, ako neko hoće da je nosi tj, kao što je ni ti nisi nikad nosio "šerife"... nema veze sa skrivanjem identiteta.
Kada se dovodi moje znanje i sposobnosti na ovom serveru moje liderstvo sve govori..

Balaclava nije obavezna😉

To kakav sam Šerif bio dovoljno govori o oba mandata,bar nisam dobijao warnove za MGanje😘🙌

Deda Detlic

Player
Player
lice ne snima sve slojeve kao sto se moze videti ne vidi se taskbar nego je fokusiran prozor od gta
Svaki moj pov je isti... misliš li da bih bio Izabrani Guverner sa toliko objavljenih klipova da administracija ima sumnju u verodostojnost mojih pov-ova... koristim AMD snimanje od kada sam počeo da igram Grand.

Deda Detlic

Player
Player
Kada se dovodi moje znanje i sposobnosti na ovom serveru moje liderstvo sve govori..

Balaclava nije obavezna😉

To kakav sam Šerif bio dovoljno govori o oba mandata,bar nisam dobijao warnove za MGanje😘🙌
Ih... U te MG-ove je administracija u potpunosti upoznata... bar nisam dobio UB kao novi tehnički guverner koji izigrava supermena pa skače sa drugog sprata bez posledica, ili 6.15 pre nego je postao tehnički guverner. Kandiduj se za novog pravog guvernera, debata će biti interesantna...

Vitaly Mikhailov

ex Sheriff
Player
Ih... U te MG-ove je administracija u potpunosti upoznata... bar nisam dobio UB kao novi tehnički guverner koji izigrava supermena pa skače sa drugog sprata bez posledica, ili 6.15 pre nego je postao tehnički guverner. Kandiduj se za novog pravog guvernera, debata će biti interesantna...
Moguće da će se i to desiti.Moram samo da naučim da ne obećavam nešto protiv skripte da ne bude kao na prošloj debati..

Paca Vice

Player
Player
Igrac koji ima korumpiranu biografiju, nije duzan da preda legitimaciju bilo kome.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

- POV nije od pocetka do kraja situacije
- Dostavite POV od momenta kada vas hapse do momenta kada vas ili predaju ( u slucaju da se zalite samo na GOV provodjenje ) ili do momenta kada ste uhapseni ukoliko se zalite na cjelokupno hapsenje odnosno i na organizaciju koja vas je preuzela od GOV-a

- Rok dostave 8h

Svaki naredni OffTopic na ovoj zalbi bit ce kaznjen !

Leonardo Lala

LaLa
Player
Sinek... rp je simulacija pravog života... a ja nisam kriv što ti ne umeš da se uživiš pa da rp-aš na max kako treba... što se tiče druge stvari koju su pomenuo na prethodnoj žalbi oko tvog izlaska iz familije gde sam... potpuno si omanuo... meni je žao kada izađe bilo ko, a naročito ti što si izašao obzirom da smo obojica razumeli da sam bio blizak sa jednom "izvršiteljkom" koju poznaješ...
Sta mi spominjes majku koji kurac, još govoriš da si blizak sa njom. Ajde da ja počnem da pričam ko si, šta si kolko imaš godina i gde radiš. Da sam trenutno na tvom mestu i da spominjemo majku ovako na forumu, skočio bi sa mosta. Aldine kazni slobodno mene a i ovog zato što spominje osobu sa kojom je bio blizak "Izvrsiteljku", sa obzirom da zna čime se moja majka bavi i sada je spominje. Smatram da i ovo treba da se kazni jednim trajnim banom na forumu.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator

Ovde je okacena cjela situacija i tu sam i dao svoj odgovor

Ova zalba kao dupla je Odbijena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom