Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
35834
Players nickname
Deda Detlic
Suspect ID
526
Date of violation
Jan 14, 2024
Time of violation
20:47
Proofs
https://youtu.be/wHUxfpEuh0c

Deda Detlic

Player
Player
Igrač 526 na 13om minutu ili malo pre toga, prilazi do mene i vezuje me, kolege njegove sami priznaju da ga niko čuo nije na 17om minutu, posle toga sam priznaje da je nepravio grešku i na 19:40 mi daje 10.000 da me potkupi, pa onda priča da Guverner ne priča sa strankama i posle toga odbija da se legitimiše.

A za sve ostale, uživajte u bogatoj istoriji grada, smišljenom u trenutku RP akcije.

Lyn Zuyev

Player
Player
Igrač 526 na 13om minutu ili malo pre toga, prilazi do mene i vezuje me, kolege njegove sami priznaju da ga niko čuo nije na 17om minutu, posle toga sam priznaje da je nepravio grešku i na 19:40 mi daje 10.000 da me potkupi, pa onda priča da Guverner ne priča sa strankama i posle toga odbija da se legitimiše.

A za sve ostale, uživajte u bogatoj istoriji grada, smišljenom u trenutku RP akcije.
Nisi bio uhapsen pusten si, a to dal cu ja da ti dam 10k kao znak izvinjenja ili ne je druga stvar, dao sam ti 10k kao izvinjenje zato sto se nisam cuo dok pricam isto tako dve zalbe za jednu situaciju si stavio, Pending review - FailRP I 526 , nisam ti dao legitimaciju i to je to.

Lyn Zuyev

Player
Player

Ne snima sve slojeve ne vidi se taskbar dole isto tako, molim admina da zatrazi snimak na kome se vide svi slojevi hvala.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 50532 dobit ce kaznu za PG + VDM

- Skakanje sa autom po dvoristu Vlade
- Udaranje autom u druge igrace

ID 526 dobit ce kaznu za FailRp

- 13minuta niko od zaposlenika Vlade nije izrazio misljenje da ih ovo citanje ometa vec prilaze slusaju , provjeravaju kako je osoba nakon udara samim time niste mu rekli da se odalji niti jednom prije nego vezete lice i privodite , ovo sto kasnije kazete da ste rekli a niste se culi ja nemam dokaz za to , ako vi imate mozete ga dostaviti na zalbi na administraciju
ali cak i da iskljucimo ovo imamo i sledece ,

- Vlada ima pravo da ne daje legitimaciju ako ga neko negdje zaustavi na ulici ako je odradjeni undercover ili HC rank ali kad nekoga privedete ( stavite lisice ) onda morate da postujete zakonik koji kaze da pri privodjenju lica mora da se daje Legitimacija .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom