Pozdrav sad sam saznao da je netko od admina cuo psovke, vi znate problem komunikacije i resetiranje mikrofona, netko je zaista nesto rekao , moguce je da je iz moga stana bilo nesto ali to nije bio moj sin.. pisao sam adminima i trazio nekakav video, jer bilo kakvo neprimjereno ponasanje, pa i makar i u igrici, ja kao roditelj zelim sankcionirati, i kazniti, danas sam citav dan proveo 2m. od njega, nema slusalice, pa cujem sve sta se desava. Problema ima u govoru, jer mu ovo nije maternji jezik, bilo mi je drago da ovdje on uci pisati i govoriti sa igracima, mada jako puno njih drugih psuje.. . ne kazem da je on ispravan, ali bih volio znati kako i zbog cega, malo je nerealno da netko bas zna tko je sta rekao,( cuje ) ali dobro.od malena igram igre pa vjerujte da sam dobro upoznat u koliko se uvijerim da se ne primjereno ponasao, voljeo bih to znati kao roditelj, pa cu mu ja onda dati ban trajan. oprostite zbog poduze poruke, lakse bi bilo razgovarati, al ok hvala na razumjevanju i ljep pozdrav, nadam se brzom odgovoru... s stovanjem