Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10892
Players nickname
mario zirdumm
Administrators nickname
michael goat
Date
Jan 14, 2024
Time
22 50
Proofs
Nemam

mariozirdum

Player
Player
stvarno neznam ,a htjeo bih vidjeti zbog cega sam dobio ban na sedam dana. Gp 3.2 jer nista od toga se nije desilo

mariozirdum

Player
Player
Pozdrav sad sam saznao da je netko od admina cuo psovke, vi znate problem komunikacije i resetiranje mikrofona, netko je zaista nesto rekao , moguce je da je iz moga stana bilo nesto ali to nije bio moj sin.. pisao sam adminima i trazio nekakav video, jer bilo kakvo neprimjereno ponasanje, pa i makar i u igrici, ja kao roditelj zelim sankcionirati, i kazniti, danas sam citav dan proveo 2m. od njega, nema slusalice, pa cujem sve sta se desava. Problema ima u govoru, jer mu ovo nije maternji jezik, bilo mi je drago da ovdje on uci pisati i govoriti sa igracima, mada jako puno njih drugih psuje.. . ne kazem da je on ispravan, ali bih volio znati kako i zbog cega, malo je nerealno da netko bas zna tko je sta rekao,( cuje ) ali dobro.od malena igram igre pa vjerujte da sam dobro upoznat u koliko se uvijerim da se ne primjereno ponasao, voljeo bih to znati kao roditelj, pa cu mu ja onda dati ban trajan. oprostite zbog poduze poruke, lakse bi bilo razgovarati, al ok hvala na razumjevanju i ljep pozdrav, nadam se brzom odgovoru... s stovanjem

mariozirdum

Player
Player
evo ovaj dijego je psovao, ne ja i njega su stavili u auto ali se i dalje vidi da je upaljen zvuk i kod njega i kod mene, to kralju je moj glas i vidjet ce te razliku, u glasu, imam jos na videu drugih pov gdje mozes utvrditi da to nije moj glas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom