Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7575
Players nickname
Valentino Haubi
Suspect ID
9165
Date of violation
Jan 14, 2024
Time of violation
23:04
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JBc6kA4dU8E

Pablos

Long live King Von
Player
Reko bi da nije vredjanje projekta jel je KOS zona fakticki RP pravilo a ne gp ili geto pravilo tako da jbg nece dobiti permu

Lager_NyX

Player
Player
Sve se vidi u pov morali smo da ispitamo coveka jer ne zna pravila uglavnom stiglo je do kos zone gde je on poceo da Vredja projekat molim da se ovaj covek Kazni za Vredjanje projekta toliko <3
lik sigurno zna vise od sve vas al aj

Valentino Haze

Player
Player
Molim da ne komentarisu ljudi koji nisu bili tu kad se desavalo ovo i svaki kom koj je offtop da se kazni pzodrav

Radel

CZBG
Player
Alo magarac to sto si ljubomoran to je drugo covek niata lose nije rekao, organizacija ce ti dobiti varn za mg jer DRUGI JEZIK NE POSTOJI ne znam jel te to neko naucio instruktore pravila

Deda Detlic

Player
Player
Sve se vidi u pov morali smo da ispitamo coveka jer ne zna pravila uglavnom stiglo je do kos zone gde je on poceo da Vredja projekat molim da se ovaj covek Kazni za Vredjanje projekta toliko <3
Čovek koji je radio ispitivanje u mojoj Vladi prijavljuješ za nepoznavanje pravila? Drug moj... niste vi dorasli tome da njega ispitujete. Toliko.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 22597 dobit ce kaznu za MG
ID 9165 dobit ce kaznu za MG

- Prihvatanje drugog jezika i prelazenje na OOC razgovor smo mali milion puta rekli da radite na vasu odgovornost , nikad nije odobreno od strane bilo kog High Administratora , OOC ste kada je Admin tu , Non Rp chat , OOC event , takodje ovo ne spada pod Vrjedjanje projekta ovo je obicni MG
Hvala na razumjevanju !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom