sve se vidi na pov kupi stvari s puskom u ruci i prica na radio sa puskom u ruci
Vukasin Raic Player Player Joined Nov 12, 2023 Messages 236 Jan 16, 2024 #1 sve se vidi na pov kupi stvari s puskom u ruci i prica na radio sa puskom u ruci
Aldin Verstappen Curator of the administration Curator of the administration Joined Oct 6, 2021 Messages 8,912 Jan 16, 2024 #2 Pregled u toku
Aldin Verstappen Curator of the administration Curator of the administration Joined Oct 6, 2021 Messages 8,912 Jan 16, 2024 #3 Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu - POV pripada osobi na koju se zalite , samim time nije validan - Dostavite POV iz vase perspektive -Rok za dostavu 7h
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu - POV pripada osobi na koju se zalite , samim time nije validan - Dostavite POV iz vase perspektive -Rok za dostavu 7h
Aldin Verstappen Curator of the administration Curator of the administration Joined Oct 6, 2021 Messages 8,912 Jan 16, 2024 #4 Nakon detaljnog pregleda ipak mjenjam svoju odluku povlacim ovo iznad i Odbijam ovu zalbu Razlog : Zalba je vec otvorena od strane osobe ciji je POV Rejected - CL| 42663 Ostao sam oprali auta on je krenuo da me puca ja sam ga ubio te je uradio CL gta5grand.com Tamo ce biti rjesena zalba
Nakon detaljnog pregleda ipak mjenjam svoju odluku povlacim ovo iznad i Odbijam ovu zalbu Razlog : Zalba je vec otvorena od strane osobe ciji je POV Rejected - CL| 42663 Ostao sam oprali auta on je krenuo da me puca ja sam ga ubio te je uradio CL gta5grand.com Tamo ce biti rjesena zalba