Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8569
Players nickname
Nikola Changrettaa
Administrators nickname
Cengela Sefovicc
Date
Jan 15, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/576094/#post-2091574

Nidza Ghost

BMW Lover.
Player
Pozz dobio sam ban za G.P 6.8, osoba koja me je okacila nije bila povezana sa situacijom, takodje to nije pov od pocetka to je isecak gde sam ja njega ubio jer je krenuo da me puca, znam, pogresio sam i nisam trebao to raditi, ali molim da se opet detaljno pregleda jer je takodje na pocetku pova govorio meni jebem ti sve i prvi krenuo pucati. Hvala na razumevanju!

Nidza Ghost

BMW Lover.
Player
djabe pises zalbu kad je ovaj balkanski server pre pun korupcije i nacionalizma pogtovo (nacionalizma) o tome da ne pricamo
Mujo i Abraham daju unban onome kome im se svidi nema tu pova a PC CHECK zaboravi to ni ne postoji na ovom serveru i takvih sranja jednostavno ko im se svidi njemu unban onaj kome realno trebaju dati unban njega ko jebe smisle razlog i odobiju zalbu, zato sam i presto igrat zbog takvih stvari steta za takav dobar server da unistavaju glavonje koje su korumpirane treba ih skroz odjebat
pa ce naucit da se ne kurce previse sa tim mjenjanjem pravila i tih sranja najbolje prolaze Mujini i Abrahamovi Uhljebi
LP bivsi igrac Peškir
Vidi ja nemam veze sa tim stvarima i ne zanimaju me takve stvari, oni ako hoce da me unban oni ce to uraditi, ako nece svejedno mi je jer jesam pogresio i svasta sam uradio i rekao i razumem ako nece.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom