Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zahtev za unban / nesportsko ponasanje Leadera Familije | G.P 6.22

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38072
Players nickname
Mile Alpha
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jan 16, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/TFIuX0p

Roberto Lopez

Player
Player
Pravilo 6.22
Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila
Gospodin Zogzi Pinq | 43988 je podneo zalbu protiv mene kako sam ja "UKRAO" svoje stvari iz fam auta koji kao leader familije je on trebao da namesti rankove familije da se ne bi ovakve stvari desavale. Onda je pogledao u famili logs kako su to neke malo skuplje stvari i onda da izvinete digla mu se ona stvar da me prijavi. Pritom da pogledamo situaciju sa obe strane. Ajde da kazemo da su to hipoteticki njegove stvari, kao sto ni ja nemam dokaz za sebe ali mogu slobodno da potvrdim da sam sve te stvari kupio IC sa svojim parama. On je kupio familiju Zemunski klan ni 2 dan pre ove situacije i nije se nikom predstavio kao novi leader. Onda se meni preko fam radio pozalio kako sam ja uzeo neke stvari iz auta i kako moram da ih vratim(nije nigde spomenut rok 24h kako on izjavljuje). Ja sam ne znajuci uopste ko je on, prvi put cujem coveka samo mu potvrdio misleci da se sali sa mnom. Nakon toga cujem IC od proslog leadera Urke Zemunca da nema vise para i da je prodao familiju i rekao mi je da mogu izaci da je on tu sam i da nemamo vise sta radit i ja sam izasao i familije.

Ja nemam nikakva losa iskustva prema administraciji mislim da je Mujo Simba dobar admin samo zelim ovo da se resi jer nema smisla dobiti trajni ban za ovako nesto i da je ovo mnogo glupa odluka po meni.
Takodje mislim da manjak dokaza nije uopste problem u ovoj situaciji jer gospodin
Zogzi je imao mnogo tvrdnji a skoro nikakve dokaze i dobio je Approve nikad brze.

Approved - G.P 6.22 I 38072 - Approved ban za moj nalog

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom