Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Korumpirana Biografija | NG | Pavle Smederevacc | 46894

Rejected
Status
Not open for further replies.

Pav1e

Player
Player
Joined
Nov 6, 2023
Messages
59
Ime: Pavle Smederevac
Starost: 23 (2000)
Nacionalnost: Srbin
Mesto Rodjenja: Smederevo
Pol: Musko
Boja ociju: Crna
Boja kose: Crna
Tetovaze: Po grudima
Prednosti:Lukavost/Manipulacija,Brza Prilagodljivost,Stratesko Razmisljanje
Slabost:Manjak Moralnih Ogranicenja,Poverenje Problematicno,Emocionalna Discantirabost,Zavisnost Od Moci

Životna Priča

Pavle Smederevac, rodjen u srcu Smedereva, u porodici sa duboko ukorenjenim vojničkim tradicijama, već je u ranoj mladosti bio okupan u duhu vojničke disciplne. Odrastao je u senci starijeg brata, istaknutog oficira, i majke koja je uvek govorila o ponosu služenja domovini. Pavle je uvek osećao pritisak tradicije i očekivanja koja su mu postavljena, ali je, uprkos tome, tragao za sopstvenim putem.

U srednjoj školi, Pavle je bio uspešan učenik, ali ga je privlačila misterija i avantura izvan učionica. Otkrivajući ljubav prema planinarenju, survival veštinama i taktičkim igrama, pronalazio je svoj identitet izvan vojničkih okvira. Ljubav prema adrenalinskim izazovima vodila ga je u svet koji će kasnije postati centralni deo njegovog života.

Pavle je studirao vojno inženjerstvo na prestižnom vojnom koledžu, gde je razvijao svoje veštine i talente. Ali, izazovi života u vojsci nisu ga ostavili nepromenjenim. Njegovo nekonvencionalno razmišljanje i spremnost na rizik počeli su se sukobljavati s tradicionalnim vojničkim pravilima.

Prica o karijeri

Nakon diplomiranja, Pavle je stupio u redove vojske s visokim očekivanjima, ali i s namerom da promeni dosadašnje ustaljene obrasce. Njegova karijera brzo je napredovala, postavljajući ga na poziciju gde je imao uvid u mnoge tajne operacije i vojne resurse.

Međutim, sa svakim korakom napred, Pavle je osećao težinu očekivanja i pritisak vojničke discipline. Njegova potreba za kontrolom i želja za postizanjem više nisu se uklapale u klasične okvire vojne hijerarhije. Bio je svestan korumpiranosti koja je tinjala unutar vojske, i umesto da je osudi, odlučio je iskoristiti je za sopstveni napredak.

Uvukao se u mrežu tajnih dogovora, iskorištavao informacije za ličnu korist i manipulisao situacijama u svoju korist. Pavle Smederevac postao je središnja figura u igri moći, balansirajući između odanosti vojsci i svojih ličnih ciljeva. Njegova karijera u vojsci postala je više od službe - postala je igra mačke i miša unutar vlastitih redova, gde je korumpiranost postala ključna za njegovu usponu.

Izhodi;
1:pavle moze uzeti mito do 100,000$(drogu,pancire,oruzje,municiju, itd...)
2:pavle moze da vuce,dize,otvara pda,ide 1v2,stavlja u vozilo zbog njegovor treninga u vojsci.
3:pavle moze da kupuje,prodaje,koristi svo iligalno,legalno oruzje(Ne smem da prodajem stvari iz svoje organizacije)
4:pavle moze da slomi kamericu kolegi koji ga je uhvatio u korupciji(samo sa /try komandama 2x po situaciji)
5:pavle moze da vozi svako vozilo offrosd do 50kph
6:pavle moze da iskoristi serum istine kako bi prikupio informacije za svoju korist(muci/ili cak ubije ako oni ne saradjuju)
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom