Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12664
Players nickname
Luxi Hoodzinic
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Jan 17, 2024
Time
07:45
Proofs
.

Luxi Burek

Player
Player
Postovana Administracija,
Ja sam Luxi Burek i kad nisam banan igram grand dan i noc unio sam minimu 5 igraca na serveru koji su aktivni i hteo bi da vas zamolim da mi anbanate moj twink nmg bez granda u mozak mi je uso razmislam dan i noc kad dobiem ban dodje mi se sve da polomim top server sve e sad cu vam objasnit sta se sve dogodilo.

Ja Luxi Burek sam bio dao igracu 43731 (Jozza shayk) sam delio moj epic games account i nismo zvesni bili da mozemo dobiti ban za to nismo ni znali bas sve neka pravila i hteli samo da pocmnemo da igramo mi smo jedno vreme sve normalno igrali i sve je bilo uredu do jednog dana kad sam ja dobio ban za 1.4 (Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana.) ja nisam nigde delio moj nalog samo sam mu posudio moj epic games account da mozemo da igramo dok on kupi svoj account.Posle toga smo mi dobili unban zato sto je to bilo nerasporazum sve je bilo ok al ja kad sam uso na moj nalog Pablo Yahmari video sam da sam na 9999 i nisam nista ponado mislio sam da ce se i on unbanad po eto nisam se nista ponado al vidim da mi je hitno da imam twink i bas mi treba,ja sad nemam twink al igrac 43731 (Jozza shayk) ima sad nevidim razlog sto ja nebi dobio unbann kad nisam nikome delio moj nalog i nemam vise od mog maina i twinki.
nadam se da ce te privatit ovu zalbu.
Screenshot_2024-01-16_204225.png

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Taj ID nije banovan za G.P 1.4

Status
Not open for further replies.
Top Bottom