Dobar dan postovani Mujo dobio sam ban za gp 1.1 zato jer sam ulazio preko drugog social cluba a da to nisam prijavio svestan sam moje krivice i izvinjavam se opravdanje ako mogu tako da ga nazovem je to sto sam bio hakovan sa mojom krivicom takodje epic games vise nisam imao i morao sam da se prebacim na neki drugi posto sam imao jos jedan rezervni nisam nista javio zbog moje velike ne promisljenosti i nisam se setio da trebam javiti na moju zalost dobio sam ban kajem se i prihvatio bi bilo koji uslov kako bi ponovo igrao stvarno sam krenuo ozbiljno da igram na vasem projektu i iskren da budem puno sam prijatelja stekao tuda i stvarno sam vam beskrajno zahvalan sto sam imao tu mogucnost od kako mi je banovan main account ostao mi je samo twink koji je 53k(id) a main moj prvi ikada napravljen i stvarno ne lazem niti zelim ikad lagati vas jer stvarno zelim da ponovo zaigram na mom 44007 accountu prihvacam svaki moguci uslov ali kada sam jednom pre ovoga postavio threads rekli ste mi kako mi je main account 13128 ja stvarno iskren da budem nisam imao tad niti kompjuter kako bi mogao tu da igram znam za grand dugo dugo ali nisam imao uslova dok nisam dobio racunar na kome sam prvi put otvorio moj nalog 44007 i napravio sam gresku sto se tice social cluba ali mislim da je doslo do nekog nesporazuma jer i kada ukucam 13128 nema okacenih zalbi na forumu za nas server obecavam i cvrsto stojim iza toga ako me unbanate da cu prihvatiti bilo koji vas uslov neka sledeca kazna bude najstrozije kaznjena takodje stvarno mi je krivo sto sada propustam sav rp koji se mogao desiti nadam se najboljem. Sa postovanjem Martin