Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11054
Players nickname
Nikola Lui
Suspect ID
52479
Date of violation
Jan 16, 2024
Time of violation
21:00
Proofs
https://imgur.com/hc4XOi3

Nikola Lui

Participant
Leader of unofficial org
Otisao sam u svojoj garazi da uzmem iz svog auta supu, jer sam dobio prehladu, medjutim supe nema nidje i dosta stvari nema. Usao u logove familije, i vidim da ovaj igrac dosta stvari izveo iz auta. Molio bih vas da rijesite ovakve po kratkom postupku. Lijep pozdrav

Nikola Lui

Participant
Leader of unofficial org
6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)

Pera Bolo

Kelvin Klain
Player
pero toje moje i ukrai si i to si i zasluzijo isto kao i ovaj
Kako si samo razmazen i ja sam imao 22 milke ali otislo je u aute iz fam koji ti je iris prodao svi su mu pricali da ne prodaje fam Nikoli Lui sli prodao je tako da ako tebi nesto znaci 203 niti a meni 20 milki nije neka ti bude

Tony Eldiablo

Active Member
Leader of unofficial org
Kako si samo razmazen i ja sam imao 22 milke ali otislo je u aute iz fam koji ti je iris prodao svi su mu pricali da ne prodaje fam Nikoli Lui sli prodao je tako da ako tebi nesto znaci 203 niti a meni 20 milki nije neka ti bude
Daj odgovor na ovo: Da su auta bila druga, koja mu je roba glavna, biste li to ukrali?
Lopova treba riješiti, jer sutra ćete otići i drugim obiteljima ukrasti. Prodali ste obitelj i dobili onoliko koliko ste željeli. Sva sreća pa nisu auta s glavnom robom bila tu, inače biste to ukrali.

Pera Bolo

Kelvin Klain
Player
Daj odgovor na ovo: Da su auta bila druga, koja mu je roba glavna, biste li to ukrali?
Lopova treba riješiti, jer sutra ćete otići i drugim obiteljima ukrasti. Prodali ste obitelj i dobili onoliko koliko ste željeli. Sva sreća pa nisu auta s glavnom robom bila tu, inače biste to ukrali.
Sta ja sam samo uzeo 200 niti i to je krada ajde dobro hahaha

Pera Bolo

Kelvin Klain
Player
I trazio bih admina da trazi od gospodina koji me kacio malo vise dokaza da sam “ krao” iz familije jer 200 niti nije apsolutno nista.

Neo Gaultier

Player
Player
Otisao sam u svojoj garazi da uzmem iz svog auta supu, jer sam dobio prehladu, medjutim supe nema nidje i dosta stvari nema. Usao u logove familije, i vidim da ovaj igrac dosta stvari izveo iz auta. Molio bih vas da rijesite ovakve po kratkom postupku. Lijep pozdrav
Ja se ispricavam zbog toga sto sam uradio ako zelis mogu da ti vratim stvari

Pera Bolo

Kelvin Klain
Player
brate Nikola ako ti tako znace niti poslao sam ti postom posto si me kikao iz familije

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 52479 dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.22
Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)
ID 48245 Nije krao​

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom