Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal I Tefo Koturic by Nemanja Swayze

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45245
Players nickname
Mirjana Sacy
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Jan 17, 2024
Time
23:59
Proofs
https://imgur.com/e6wNw1L

Idkidkidk

Player
Player
Naime dobila sam ban za generalno pravilo 6.17 i mislim da je admin pogresio, okacila sam lika na forum Approved - GP.6.15 | 44222- PG|44244 i dobila sam ban iz razloga sto se na kraju klipa vidi da sam ja "alt tabovala" da bih ugasila snimanje a zapravo sam stisnula ALT+Z da bih otvorila program za snimanje i prekinula snimanje u nvidia programu koji koristim vec duze vreme za snimanje i kacenje i nikad nisam imala problema zbog toga. Dakle moj program za snimanje nije snimio taj deo programa gde ja palim i gasim snimanje i zato sam ja dobila za 6.17 a moja je zalba prihvacena umesto da je admin napisao Vasa zalba je odbijena nisu snimljeni svi slojevi. Zelela bih da dobijem unban jer vec 10ak meseci igram na ovom projektu i imam dosta stvari poput 2 jako skupe za koje ne bih volela da izgubim zbog ne placanja dok nisam na projektu 30 dana a jako sam dugo i vredno radila da bih skupila 20ak miliona i kupila ih na auta sam potrosila pare da bi ih osigurala da bih mogla da ih vozim i sad to necu moci i moracu opet da skupljam novac kako bih mogla da ih osiguram ponovo... Imam dosta prijatelja i odlicnu familiju bez koje ne zelim da ostanem u tom periodu zamolila bih jos jednom da mi se progleda kroz prste i dobijem unban sa projekta jer stvarno mislim da nema razloga za taj ban trebala je samo da se odbije zalba i nikom nista... dokaze imam da sam snimala preko programa od graficke kartice (nvidia geforce GTX 1660 super) jer se svaki snimak nalazi u tom folderu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom