Molim da se detaljno provere logovi, mislim da zadati ID-evi krse pravila..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hahahahahahhahahahahahahahahahahahaha ti ko da mi nije skinut bl posle 2 sata..Buraz ne znam u cemu je tvoj problem dobio si BL u vagosima jer si pucao nase ljude iz org + si nasem coveku opsovao mater i dobiosi bahame i sad ti je krivo pa kacis za logove nemoj da se ponizavas nisi niko i nista toliko.
ahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhaahahahaDecko Gledaj svoj zivot a ne tudji
veruj mi tesko je ti kad nego mora da samo sere o necemu sto je skroz nebitno... ti se u Org vracati vise neces. Pa ti sledeci put psuj nekom majku. Nauci da ne strim snajpas i sve ok i nauci se ponasanjem trebace ti mlad si ! i da jos ovo Srecno na bahamama <3
ja mislim da treba biti pregledana zalbaMolim da se detaljno provere logovi, mislim da zadati ID-evi krse pravila..
smej se jer nemas odgovorahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhaahahaha
smijem se jer je smijesno brate..smej se jer nemas odgovor