Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26077
Players nickname
Legija Tsukuyomi
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 15, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/43CTA44

Legija Tsukuyomi

Player
Player
Dobar vece vam zelim dobio sam ban za G.P 6.17 ovako okacio sam igrace jer su prekrsili pravila ja sam dobio ban jer sam snimao sa OBS a nisam ali dobro admin je radio svoju duznost snimacu drugim programom prihvatam money wipe uglavnom hvala ako mi date jos jednu sansu da zaigram ponovo na vasem projektu hvala jos jednom.

Legija Tsukuyomi

Player
Player
Dobar vece vam zelim dobio sam ban za G.P 6.17 ovako okacio sam igrace jer su prekrsili pravila ja sam dobio ban jer sam snimao sa OBS a nisam ali dobro admin je radio svoju duznost snimacu drugim programom prihvatam money wipe uglavnom hvala ako mi date jos jednu sansu da zaigram ponovo na vasem projektu hvala jos jednom.
Naravno ako treba PC CHECK moj discord .notconeee upravo sam napravio novo snimanje da mi snima sve slojeve

Legija Tsukuyomi

Player
Player
Naravno ako treba PC CHECK moj discord .notconeee upravo sam napravio novo snimanje da mi snima sve slojeve
Zaboravio sam da dodam kad sam dosao na projekat. I kad su mi neki objasnili da moram imati pov itd pitao sam kako se snima svi su mi rekli windows alt r. Izvinite jos jednom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom