Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53592
Players nickname
Stefan Vasquez
Suspect ID
52458
Date of violation
Jan 19, 2024
Time of violation
08:55
Proofs
https://youtu.be/hGOvG-oLaHQ

Aleksaaaa

Player
Player
ID 52458 je krenuo da broji od 5 do 1 ali se zaustavio na 2 I poceo da puca I ako sam ispunio njegov zahtev (GP 6.15), tako da kada je poceo da puca krenuo sam da se braim.
Dodatak: ( U backgroundu se moze cuti youtube)

Milan Verstappen

Player
Player
ID 52458 je krenuo da broji od 5 do 1 ali se zaustavio na 2 I poceo da puca I ako sam ispunio njegov zahtev (GP 6.15), tako da kada je poceo da puca krenuo sam da se braim.
brate to ti je speed boost, pogledaj videa na YT kako speed boostati pa ces i ti to moc a ne da kacis lika za cheat iako je to normalan speed boost.
+ ti isto nisi brojo te si prekrsio pravilo servera G.P 6.15

Nekitamojebac

Player
Player
slef report, uradio si 6.15 nisi mu brojao nit si ga pustio da potegne pistolj na tebe.

Aleksaaaa

Player
Player
Momci, poceo je prvi da puca na mene, ne bih rekao da treba da mu brojim ja onda 5 sekundi nakon sto je on "izbrojao" i poceo da puca na mene, nema smisla, krenuo sam da se branim nakon sto je krenuo da puca

Milan Verstappen

Player
Player
Momci, poceo je prvi da puca na mene, ne bih rekao da treba da mu brojim ja onda 5 sekundi nakon sto je on "izbrojao" i poceo da puca na mene, nema smisla, krenuo sam da se branim nakon sto je krenuo da puca
Al svj si ti napravio g.p 6.15

Nanii

Player
Player
iako je on tebe poceo prvi pucat moras i ti odbrojat znaci radje povuci dobiti cete oba dvojica istu kaznu sto je ne potrebno.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

- Format naslova nije ispravan
- Ispravite gresku
- Rok 12h

Svaki sledeci OffTop bit ce kaznjen !​

Milan Verstappen

Player
Player
Stavi naslov G.P 4.1 + G.P 6.15

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 52458 dobit ce kaznu za GP 6.15
- Kada ste tek dosli imali ste RP razlog , da li ste zahtjev i krenuli ste da odbrojavate 5s , ali napravili ste gresku ako osoba bjezi znaci da postuje zahtjev nemate pravo da pucate onda .

ID 53592 dobit ce kaznu za GP 6.15
- Uzvracanje bez RP razloga , datog zahtjeva + odbrojanih 5s spada pod GP 6.15​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom