By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate to ti je speed boost, pogledaj videa na YT kako speed boostati pa ces i ti to moc a ne da kacis lika za cheat iako je to normalan speed boost.ID 52458 je krenuo da broji od 5 do 1 ali se zaustavio na 2 I poceo da puca I ako sam ispunio njegov zahtev (GP 6.15), tako da kada je poceo da puca krenuo sam da se braim.
Dodatak: ( U backgroundu se moze cuti youtube)
slef report, uradio si 6.15 nisi mu brojao nit si ga pustio da potegne pistolj na tebe.ID 52458 je krenuo da broji od 5 do 1 ali se zaustavio na 2 I poceo da puca I ako sam ispunio njegov zahtev (GP 6.15), tako da kada je poceo da puca krenuo sam da se braim.
Al svj si ti napravio g.p 6.15Momci, poceo je prvi da puca na mene, ne bih rekao da treba da mu brojim ja onda 5 sekundi nakon sto je on "izbrojao" i poceo da puca na mene, nema smisla, krenuo sam da se branim nakon sto je krenuo da puca
iako je on tebe poceo prvi pucat moras i ti odbrojat znaci radje povuci dobiti cete oba dvojica istu kaznu sto je ne potrebno.Momci, poceo je prvi da puca na mene, ne bih rekao da treba da mu brojim ja onda 5 sekundi nakon sto je on "izbrojao" i poceo da puca na mene, nema smisla, krenuo sam da se branim nakon sto je krenuo da puca
Stavi naslov G.P 4.1 + G.P 6.15ID 52458 je krenuo da broji od 5 do 1 ali se zaustavio na 2 I poceo da puca I ako sam ispunio njegov zahtev (GP 6.15), tako da kada je poceo da puca krenuo sam da se braim.