Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lična biografija | Jamal Ninthstreet 18444

Status
Not open for further replies.

Joe Ninthstreet

Player
Player
Joined
Jun 22, 2021
Messages
259
-Otac: Kevin Ninthstreet
-Majka: Andjela Ninthstreet
-Visina i tezina:
190cm / 100kg
-Vrsta tijela: Krupan,Misicav i u super kondiciji.
-Boja ociju: crvene
-Boja kose: Braon
-Tetovaze: Tetovaže na nogama,ledjima i na rukama.
-Drzavljanstvo: Srpsko
-Porijeklom: Srbija
-Sposobnosti:
Vrline:
Snalazljiv,Poslusan,Odlicno Barata Vatrenim Oruzjem,
Mane: Slabi zivci

Ninthstreet je rodjen 15.5.1997 u Los Santosu(Centralnoj Bolnici). Imao je bogato detinstvo. Zajedno sa majkom Andjela i ocem Kevinom radili su u auto salonu. Bio je vredan i pametan decak koji je hteo da pomaze ljudima i specijalno svojim roditeljima redovno je pohadjao Osnovnu skolu. Sve dok jednog dana dok je isao ka auto salonu gde mu radi otac, dok se priblizavao cuo je kako je neko puco i potrco brze ka salonu samo da bi zatekao svoga oca mrtvog. Potresen tim dogadjajima on se prepusta alkoholu i upada u problemima sa zakonom. Zbog problema sa policiijom bio je prisiljen da sluzi vojni rok. U pocetku mu je bilo tesko da se privikne da bude vojnik ali u Nacionalnoj Gardi ali kako je vreme prolazio zavoleo je taj zivot i brzo je napredovo da postane Brigadni General, jer je pokazo neverovatan potencijal i odanost da pomaze drugima. U vojsci dok je bio clan snajperske jedinice(SSJ) ucili su ga da puca iz snajpera j da koristi heavy oruzja.Ali nije bio zadovoljan sa sobom mislio je i dalje da ima veću svrhu, pa se prijavio za mirovnu misiju gde je otiso kako bi pomogo drugim ljudima. Dok je tamo bio bolničari iz centralne bolnice koji su došli sa njim na misiju su ga naučili kako da leči ljude i pomaže drugima. Posle nekoliko godina vratio se sa misije i odlučio je da pronadje sebe u drugoj organizaciji, tako se priključio LSPD(Centralnoj policiji). U početku mu je bilo čudno ali ubrzo se izdvoio od drugih i brzo su ga uzeli u specijalni team SWAT. Kad je ušao u SWAT dao je zakletvu da će tudji život staviti ispred svog i da se ne boji smrti. Za uspomenu na tu zakletvu osto mu je ožiljak od metka kad je pokušavao da spase dečaka od 3 naoružana terorista koji su ga držali za taoca. U LSPD su odlučili da ga nauče kako da vozi po offroad(po planinama i brdima) kako bi mogo da predvodi ljude u za talacke situacije i da raspolaže ljudima pozicije. Ali posle nekolika godina odlučio da mu je bilo dosta da služi svoj grad kao specijalna jedinica, odlučuje da se vrati nazad u National Guard koja ga je naučila kako treba da bude pošten gradjanin i još bitnije dobar čovek.

Ninthstreet ima mogućnost da koristi oruzije viskog kalibra: Heavy sniper/shotgun, mitraljez.

Ninthstreet ima mogućnost da vozi offroad zbog steknutog iskustva u LSPD

Ninthstreetima mogućnost da prepravlja seriske kodove i tako koristi bilo koje oruzije bilo legalno ili ilegelno (xxx oruzije)

Ninthstreet ima sposobnost da hapsi i dize ljude sa Tejzerom i pistoljem u ruci zbog obuke sa bolničarima iz Centralne Bolnice i obuke u LSPD

Ninthstreet zbog mnogih akcija u National Guardi i u LSPD može da ide u borbu protiv više neprijatelja 1vs2
 

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,023
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom