By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Buraz lik se drogirao i popio sok za zaštitu moždaSve se vidi na povu kako puca 2 igraca odjednom hita 2 igraca te mu dam 2 puta 53 i ne umire.
da ali bih onda izbacilo bih da sam ga hito manje a ne 53Buraz lik se drogirao i popio sok za zaštitu možda
Ne znam jel si znao ali kad je purge moguce su sanse da se ne ucita igracov pancir i bude d-synic ili je taj popio sokove i droguSve se vidi na povu kako puca 2 igraca odjednom hita 2 igraca te mu dam 2 puta 53 i ne umire.
Kao prvo i jedino citujes jer si jadni mali kid raspali koji nema ruke.Kao prvo purge je nemam potrebe da snimam, kao drugo obriši redux jer ti je redux sranje ni ne prikazuje ti da si hitan bio jednom, ne pucam dva igraća bilo nas je više bog zna tko te pogodio, možda se kod tebe nije vidilo da imam pancir razmisli malo jel te redux jebe ili sam sebe jebeš , iduci put kad kacis nesto na forum izađi iz kuće i trći ti kruga oko kuće budalo, ne razumijem da neko može biti toliko jadan da tokom purge kaći igraće i nada se da će taj igrać najebat et zato što te ubio u igri na purge event, žalost
jedino vi iz Auditorea umirete ne treba ni opucati u vas 2 putaSve se vidi na povu kako puca 2 igraca odjednom hita 2 igraca te mu dam 2 puta 53 i ne umire.