Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28518
Players nickname
Bonnie Sanchez
Administrators nickname
Michael Goat
Date
Jan 19, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/573076/#post-2105290

Bonnie Sanchez

Player
Player
Postovanje Mujo,

Dobila sam ban za GP 1.1 zato sto sam pre godinu ipo dana kad sam igrala tek mesec dana na serveru otisla na put sa deckom i oboje smo usli sa istog laptopa na nase naloge bez da smo znali da krsimo bilo kakvo pravilo.

Mesec dana nakon toga on je trebalo da preuzme mandat SAHP-a od igraca Johnny Pluxury. Senior Relja Shayk je tom prilikom proverio njegov nalog i uocio ovaj prekrsaj. Objasnili smo mu sta se desilo. Nakon provere vratio se kod nas i objasnio nam je pravilo i rekao da je reseno, ali da ubuduce ovakve stvari moramo prijavljivati tebi. Toga smo se uvek i pridrzavali i Alex je uvek kad je isao za Srbiju javljao i nije vise bilo prekrsaja. Alex je nakon ovoga jos 3 puta bio lider.

Kad sam se ja prijavila za lidera FIB ponovo je primecena ista stvar i mozete videti moj razgovor sa Reljom na tu temu ovde uz ponovnu potvrdu da je sve reseno.

Dakle u trenutku kad se to desilo bili smo novi igraci i nismo ni znali za postojanje pravila. Kad nam je senior potvrdio da je reseno smatrali smo da je prijavljeno kome treba i da je sve u redu s obzirom na to da smo dobili lidere.

Razumem da ste rekli da bi potencijalno morao da se odradi money wipe i saglasna sam ukoliko je to neophodno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom