Oduvijek sam imao sumnju na ovog Nemanju kredu da čituje, sada se to i potvrdilo. Banujte ovog turfera da ne farmuje killove na forbes sa čitovima!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti ipak znas bolje od mene sta ja imamda li si ti realan da si editovao klip? manje navrci buraz ili kupi ruke na amazonu posto si bez cita botina
hahahahahahahahhaha to Noa treba da me branis a ne njih da podrzavasOduvijek sam imao sumnju na ovog Nemanju kredu da čituje, sada se to i potvrdilo. Banujte ovog turfera da ne farmuje killove na forbes sa čitovima!
Ajde ne gubi se majmune debeli da ti nebi zube slomilida li si ti realan da si editovao klip? manje navrci buraz ili kupi ruke na amazonu posto si bez cita botina
mene bi iskreno bilo sram igrat za tu famIgram gde ja hocu da igram. A ovaj batica je citer najveci moguci i to svi znaju. A ti produzi slobodno
Sta se ti javljas majmune mali citerskiau sta ti pricas buraz moj igras u crewu sve ti je jasno
A ko si ti?Sta se ti javljas majmune mali citerski