Postovana administracijo, prije nekoliko dana dobio sam ban za G.P 6.22 naime bio sam u jednoj familiji u kojoj sam bio 9 rank to je rank ispod lidera.Mene je lider te iste familije namijestio za G.P 6.22 da bi me kasnije ucjenjivao da mu dam pare da me on ne bi kacio.Uglavnom posto sam bio rank 9 ja sam vodio ljude na evente informale itd... gdje sam ja ljudima davao oruzija da bi se pucali sto je moja obaveza, to uzimanje oruzija je lider zloupotrebio da bi me okacio za G.P 6.22 i kao sto sam rekao ucjenjivao da mu dam novac da me ne okaci. Ja nisam imao namjeru da kradem volim da igram na ovome serveru i stvarno nisam imao najeru za ovo davao sam ljudima oruzije za evente da bi mogli da se pucaju i samo to ako zelite mozete mi provjeriti i kucu i sve da vidite da nisam krao. Mislim da bih trebao da dobijem unban jer je sve bilo namjesteno cak mozete vidjeti u historiji zalbi na mene da se je ovaj isti gospodin zalio na mene za isto pravilo i poksao je da me namjesti ali mu nije uspijelo tad i sad opet me je okacio i sad mu je uspjelvaj igrac sto se zalio na mene moze se vidjeti da ima nesto protiv mene iako ne znam sta sam mu skrivio ali na svijetu ima svakakvihj ljudi.Molim vas da ako mozete date mi jos jednu sansu takodjer pristajem i na moneywipe.
Evo dokaz kako mi je lider namjestijo i da me ucenuje za novac