Bavi se karanjem svog deteta?Moj otac je za razliku od tebe pismen, ima ruke i bavi se necim pametnim u zivotu za razliku od tebe.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bavi se karanjem svog deteta?Moj otac je za razliku od tebe pismen, ima ruke i bavi se necim pametnim u zivotu za razliku od tebe.
Banovana citerska govna a tek ce da budete banovaniVidi se da si neki 50k id koji samo zna da kenja, cuo za Koleta i odma ga spomenuo, ne znas ni zasto je banovan ni u kojoj je familiji bio, molim te prekini da kenjas jer si glup ko pizda. Verovatno si neka Monetova kerina koji je naucen da samo laje, prekini blamirati se, kao i ovi tvoji maloumnici. Takodje, pise se Haliky, a ne haliki, sto znaci da si jos i nepismen, Aziz i Haliky su jedne te iste osobe koje menjaju prezime. Osobe koje su banovane nemaju veze za citom niti slicnim, juce si useo na server i kenjas. Toliko o tome.
kako meni izgleda jedina banovana osoba ovde si tiBanovana citerska govna a tek ce da budete banovani![]()
Karanje tebe i svega sto imas i sto ti hoda na 2 noge , eto time se bavi.Bavi se karanjem svog deteta?
Eto, koliko si ubucen u sve sto se dogadja, odi lizi Monetu jos malo muda, mozda ti poveca bonus za postavljanje panela.Banovana citerska govna a tek ce da budete banovani![]()
Ne znam ko ti je taj "Monet" vama je guza kristijana golda i raya golda trofejEto, koliko si ubucen u sve sto se dogadja, odi lizi Monetu jos malo muda, mozda ti poveca bonus za postavljanje panela.
HAHAHHAHAHAHAHA Mone* nepismeni, takodje imena se pisu velikim pocetnim slovom, ako nisi znao.Ne znam ko ti je taj "Monet" vama je guza kristijana golda i raya golda trofejili davora venoma ili jokera prevaranta
kad ce unban za 1.1? cekamo da se vratis jaci nego ikadNe znam ko ti je taj "Monet" vama je guza kristijana golda i raya golda trofejili davora venoma ili jokera prevaranta
Da se vrati najveci npc.kad ce unban za 1.1? cekamo da se vratis jaci nego ikad