By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To je njegov strim... uf brate..ne mozes uzimati tudji video (jasno se vidi da je uzeto sa trova snnimak)
Nazalost gospodin je ukrao snimak od samog sebe tako da je dokaz validan!ne mozes uzimati tudji video (jasno se vidi da je uzeto sa trova snnimak)
Moj je bruda.. Ne sekiraj se znam ja odlicno sta radim. Hvala sto brinesne mozes uzimati tudji video (jasno se vidi da je uzeto sa trova snnimak)
Postojimo tek cetiri dana jedva smo se skupili nas petorica jednom je puklo u glavi kod rampe nismo mogli da prekidamo hteli smo da ispostujemo do kraja da napravimo lep RP cak i na nasu stetu, pristali smo na sve i ako smo znali da necemo uspeti da odradimo posao do kraja svesno smo isli s cinjenicom da cemo biti uhapseni najverovatnije.Postovani, videcete iz prilozenog videa da su njih 4tvorica dosli na napad na FZ pri tom ne znajuci pravila gde se nalaze da za napad na FZ treba minimum 5 ljudi.
Zao mi je, ali sami ste sebi skocili u stomak..Postojimo tek cetiri dana jedva smo se skupili nas petorica jednom je puklo u glavi kod rampe nismo mogli da prekidamo hteli smo da ispostujemo do kraja da napravimo lep RP cak i na nasu stetu, pristali smo na sve i ako smo znali da necemo uspeti da odradimo posao do kraja svesno smo isli s cinjenicom da cemo biti uhapseni najverovatnije.
Kad smo vec kod skakanja u stomak ti si okacio video gde psujes majku (3.2 Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne) i takodje gde se vidi da tvoj clan dize coveka sa puskom u ruci (PG) tako da toliko o skakanju u stomak hvala.Zao mi je, ali sami ste sebi skocili u stomak..
Dragi igracu taj snimak je svoj privatni lik strima ako nisi znane mozes uzimati tudji video (jasno se vidi da je uzeto sa trova snnimak)