Postovanje pre svega moram da navedem jednu jako bitno cinjenicu a to je da moj clan bande nije ni u jednom trenutko izgovorio rec ''FORUM'' vec je rekao gradski sajt sto nam implicira da moj clan bande nije napravio gresku MG jer je radnju FORUM preneo u IC, na sve to igrac pod ID-ijem 117 se nasao uvredjenim i krenuo bahato da se ponasa te je pitao mog clana bande nekoliko puta jel ide na gradski sajt. Nakon toga on ispaljuje 2 hica direktno u grudni kos mog clana bande gde dolazi do krsenja jos jednog pravila ubijanje pokornog coveka iliti ubijanje nekoga ko se ne opire (nadam se da vam je jasno da niko u realnom zivotu nece pucati sa namerom da nekoga ubije samo zbog 2-3 reci bar ne neko ko radi u drzavnim organizacijama - BAHATOST) posle toga nastavlja sa vredjanjem i prica ''kakvi slepci balavi''. Nakon toga ja se uplicem u razgovor i upozoravam ga da to ne sme da radi i pitam ga zasto ga je ubio on na to odgovara nisam ga ubio nego oborio (laz). Posle toga pocinje da prica OOC rekavsi recenicu : '' U toku roleplaya posto vi klinci ne znate sta je jebeni roleplay'' sa ovom recenicom on pravi KRP, ja ga na to neprestano pitam sta je roleplay jer sam imao zelju da vratim sve u granice istog, on ne zeli to te se fokisra dalje na njegovu pricu i izgovara lazi da je moj clan bande rekao kacim te na forum sto nije istina i sto se da videti u prilozenom. Posle toga mi govori da sam klinac na osnovu mog glasa iz realnog zivta i na osnovu njegovih godina iz realnog zivota sto je takodje MG ovde isto pokusavam da ga vratim u granice RPa i govorim mu da sam u gradu 30 godina kako bih mu skrenuo paznju da ne radi MG. Nakon toga opet readi istu gresku ubijanje privedenog lica koji je pokoran iliti neopire se.