Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19177
Players nickname
straxi nedelaa
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 25, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/4gWKz0YLHdA

Straxi

Player
Player
ma ko je priznao da mu je napisao 180k bez razloga?180k je napisano sve po zakoniku, preko tablica, to sto si neupucen u pravila servera to je nesto drugo, idi u goverment pa se zali na policajca da ti je napisao kazne bez razloga
zakonikom sto vozimo u pogresnu traku 180k?? onda bi ja s kaznama stigao do biliona

Gustavo Barbarossa

Player
Player
nauci pravila treba da mi izbroji 5 sta ja na autoput vidim lika u auto i kazem mu imas 5 sec da se odaljis ion pobjegne ja ga pojurim i odma ubijem i nisam prekrsio g.p 6.15 po tvojoj logici, 19k sam i dosao sam se sprdati vi ste glupane pa jedino sto znate da krsite pravila jedino sto sam ja prekrsio je mg caooo
brojano ti je 5sekundi da izadjes ne da pobegnes, jer su ti slani zahtevi da se zaustavis, okavi lepo ceo pov

Gotti Angel

cale
Player
na povu se vidi se vidi radi PG,G.P 6.15 kako krse sad cu vam sve dostaviti
9496 radi PG-skace u kanal sa autom i vozi po planini
35303-radi G.P 6.15 puca nas bez brojanja
37278-radi PG-vidi se pred kraja pov da je preuzeo auto udario se u kamen i poceo voziti po planini
kad se prave pamentni evo im warn
ja nisam nista prekrio to znam nisam ni vozio kola niti ista
mom drugu dok je vozio napisali su mu kaznu 180k evo povovi gde je policajac priznao i gde se to desilo

Kacis sam sebe za PG i MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom