Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16498
Players nickname
Pinki Paniich
Suspect ID
52301
Date of violation
Jan 25, 2024
Time of violation
00
Proofs
https://studio.youtube.com/video/GToP-M5VPDU/edit

Pinki Panich

Player
Player
Svbe u pov-u dakle ja sam se vozao gradom i vidjeo sam doticnog igraca pod id 52301 koji stoji na sred puta prisao sam mu naoruzan i izazvao da idemo u geto na sta je on izasao i krenuo da me hapsi,a bio je van smene?Nako toga smo otisli do zatvora gdje su lica pocela da pucaju i igraci koji su me hapsili su mene ostavili van,a oni su usli unutra sto je jedan FailRp jer sam ja imao strah za zivot..Voleo bih da se pov-ovi detaljno pregledaju i da se kazne svi igraci koji su prekrsili pravilo.

Pinki Panich

Player
Player
Svbe u pov-u dakle ja sam se vozao gradom i vidjeo sam doticnog igraca pod id 52301 koji stoji na sred puta prisao sam mu naoruzan i izazvao da idemo u geto na sta je on izasao i krenuo da me hapsi,a bio je van smene?Nako toga smo otisli do zatvora gdje su lica pocela da pucaju i igraci koji su me hapsili su mene ostavili van,a oni su usli unutra sto je jedan FailRp jer sam ja imao strah za zivot..Voleo bih da se pov-ovi detaljno pregledaju i da se kazne svi igraci koji su prekrsili pravilo.

Evo ih novi pov-ovi

Grand je jadan

Player
Player
Ja stvarno ne znam o cemu ovaj decko prica, prisao je naoruzan 00 agentu i zali se sto je uhapsen?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom