Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17073
Players nickname
Somi Ilic
Administrators nickname
Carlos_Malchiny
Date
Jan 26, 2024
Time
03:10
Proofs
https://imgur.com/a/k1R4CHF

somi ilic

Participant
Leader of unofficial org
Zdravo svim Adminima posebno Ivash Low koji me danas pre 10 minuta banao za G.P 1.1 kao prvo ja nemam 5 godina da radim sa 10- naloga ja ovde ostavljam dragoceno vreme svoje da se zabavim i ja i ostali pored mene primeran gradjanin GRADA LOS SANTOS . a drugi koji to rade nikom nista rade i dalje a ko se trudi da se bori da ostvari roleplay potom jos strimom privlaci nove igrace vi ga banujete i da ne zaboravim imam 30godina, a ovo sto ste sad napravali sve se slazem da jesam ista uradeo ali mislim da ste pogresili, jer mene takve stvari ne interesesuju, nemogu da kazem da jesam kriv, kad nisam. da sam znao da krsim neka pravila nebih uopste sad uzeo neformalnu ,
Odluka je na vama-sta god daje do mene nije. Pozdrav

somi ilic

Participant
Leader of unofficial org
Sad svi sto dobijate banove, ja sam vam kriv 😂 u roku 6,7 sati deset vas je pobilo i jos se bunide uvalili ste i mene u sranja,
Sram da vas Bude, koja budala bi naudila sama sebi, to se pitam samo a vi sto ste po 5 acc koristili pa krivite mene sto dobijate banove, hvala vam

somi ilic

Participant
Leader of unofficial org
Ma je administracija Nek radi detaljno poso od jednog do drugog pa ce vidimo, ovo sto su napravili je krsenje privatnotnosti, za ovo se odgovara. Kompletan icloud mi je na tu email Adresse, a sto ne pisu ti koji su to radeli nego tutkaju tebe ovde sad,

Bogoljub Necakov

Player
Player
Ma je administracija Nek radi detaljno poso od jednog do drugog pa ce vidimo, ovo sto su napravili je krsenje privatnotnosti, za ovo se odgovara. Kompletan icloud mi je na tu email Adresse, a sto ne pisu ti koji su to radeli nego tutkaju tebe ovde sad,
Ja sam sam guram jer si bi sam nama u femu sve super sve lepo i sad kao imas dokaze pa ako znas ko je reci

somi ilic

Participant
Leader of unofficial org
Ja neznam Koje Receno mi je da su vise njih ja nznm , a iskreno i zabole me koje i sta je Nek vidi administracija i to je to , svako dobro!

somi ilic

Participant
Leader of unofficial org
N
Ja sam sam guram jer si bi sam nama u femu sve super sve lepo i sad kao imas dokaze pa ako znas ko je reci
i bio sam u femu samo da bih imao da se povezem do grada sa autima, Jer kad je pocinjao fem ja sam donirao vise nego sto imao , I Ako nisam zasluzio to , onda bolje cutite ne prljaj te obraz, bio sam 24/7 na pijaci A jedan decko vam je isto rekao pre nego sto je izasao da ne menjate acc da ce popade vi ste mu se smejali, tako da ce opet logovi da pokazu svoje, a to sto ste ljubomorni na mene potrudi Te se svako moze tako ,samo da se igra sa jednim acc i da ne krsite pravila grada i uspecete i vi ,stvarno mi je zao i nisam ja kriv sto imam 99+ poruka sta se desilo i tako dalje, a znate zbog cega sto somi nikad nikog zajebo nije. Lepu vecer ti zelim

Bogoljub Necakov

Player
Player
N

i bio sam u femu samo da bih imao da se povezem do grada sa autima, Jer kad je pocinjao fem ja sam donirao vise nego sto imao , I Ako nisam zasluzio to , onda bolje cutite ne prljaj te obraz, bio sam 24/7 na pijaci A jedan decko vam je isto rekao pre nego sto je izasao da ne menjate acc da ce popade vi ste mu se smejali, tako da ce opet logovi da pokazu svoje, a to sto ste ljubomorni na mene potrudi Te se svako moze tako ,samo da se igra sa jednim acc i da ne krsite pravila grada i uspecete i vi ,stvarno mi je zao i nisam ja kriv sto imam 99+ poruka sta se desilo i tako dalje, a znate zbog cega sto somi nikad nikog zajebo nije. Lepu vecer ti zelim
Ma svaka tebi cast ali zelim da ti kazem da je pederski sto cinkaris da bi sebe opravdao sam ti si sam kriv za to.... Sportski pozdravi

somi ilic

Participant
Leader of unofficial org
Ma svaka tebi cast ali zelim da ti kazem da je pederski sto cinkaris da bi sebe opravdao sam ti si sam kriv za to.... Sportski pozdravi
Ja nikog ne cinkarim niti ne opravdavam sebe kao prvo po godinama nemam potrebe sa tobom da se raspravljam . Ako zelis da cinkarim mogu to da uradim posto meni je Radio bio uvek upaljen i kamerica mi radela uvek nemoj da isecem sve buraz da stvarno ne vidite grand, ljubi te brat i opet kazem ponavljam koristite svoje acc i ne krsite pravila i nikad problem nece biti, a ja sad stvarno treba da krenem da cinkam, tako bolje vam je ticulica imam pov i ovaj mali kad je izasao snimio vas kad vam je reko da se ne zezate a vi ste mu se smejali i napusavali, u lazima su kratke noge. A berlusconi ja licno volim, i nebih voleo da se tok familiji desi nesto al ocigledno radis to Upravo ti a Ako treba od tvojih prijatelja koji jos nisu banani a koristili mnogo acc da napisem id-ove ovde , pa da ti Budu zahvalni posle kad nepostoji vise ni berlusconi ni oni u gradu a ti za mene koji pov imas 😂😁. Imas ljubomora!

Karlo Takahashi

Player
Player
somi nisam ovo stvarno od tebe mislio.pa mene bi bilo sram da koristim neciji fam samo radi prijevoza

somi ilic

Participant
Leader of unofficial org
BOGOLJUB se trudi da ne dobijem unban da nebi vratio 500k e moj Bogoljube

Status
Not open for further replies.
Top Bottom