Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Unban appeal G.P 1.1 | Carlos_Malchiny

Status
Not open for further replies.
Your ID
47630
Players nickname
karloberlusconi
Administrators nickname
Carlos_Malchiny
Date
Jan 26, 2024
Time
0:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/8maoJM2

Acussed

Player
Player

Postovanje sva administracijo apsolutno prvo carlos malchiny.Danas sam se usto i vidio da su mi oba dva naloga blokirana,naime nemam 5 godina u gradu da sam noob i da neznam sta radim.ja u ovoj voljenoj igrici ostavljam svoje vrijeme,zalaganje i trud,ali nazalost to vise necu moc radit.ja imam samo dva naloga pod imenom karla jekrovic i karlo berlusconii.neznam dal je problem,ali ja sam za druga napravio jedan nalog koji se ne igra na mojem pc-u,nego je samo na mojem mailu.ako nebi bio problem za unban,jer stvarno nije uredu[tako bar ja mislim].hvala i ugodan ostatak dana​

Acussed

Player
Player

i usput,nisam uopce znao za treci nalog,ali ja nikada nisam igrao na njemu slobodno ga izbrisite jer nije koristen i ono zbog toga sam i dobio ban​

Acussed

Player
Player

nitko mi nije ulazio na moj nalog,jer sam prvo htio dati al sam se predomislio jer sam znao sta ce se desiti,ali ovo je g.p.1.4 gospodine arminbabic krivo je gore upisano,i siguran sam da nisam znao da imam vise od 2 naloga,ali natim nalozima nema niti 1 sekunda provedena.​

ugodan ostatak dana​

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Mozete dobiti unban samo na mainu uz money wipe ako se slazete

Status
Not open for further replies.
Top Bottom