sumnjam da covek ima hack.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Drasko cheatersumnjam da covek ima hack.
au sta je ovo, povlacisumnjam da covek ima hack.
samo ti sumnjajsumnjam da covek ima hack.
Jel ti žao što si npc mali i što ti je ID veći od broja telefonaAko Bog da, sve vas haxore da se pobana sa servera pa da vise nemate pristup da ne kvari te svojim kvarnim radnjama.. a komponente su dogadaj ako nemate Pov po pravilu idete 30 dana za P.D.1.7
kako to brate moj, ubio si 50k id..Juče ste došli na server još vi nemate iskustvo sa cheaterma da bi ste nekoga okačili za cheat
1.7 Svi učesnici svih događaja - iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 danaHahahahhahahahaha, btw samo na komponentama nije potreban PVO
Samo decki pripremite PovJel ti žao što si npc mali i što ti je ID veći od broja telefona
Mi smo dosli jucer i imamo Pov, a mi sumnjamo da vi imate cheat i u cemu je problem? Objavite Pov koji Ce nas demantirati, ako nemate Pov onda idete 30 dana jer niste ispoštovali pravilo P.D. 1.7.Juče ste došli na server još vi nemate iskustvo sa cheaterma da bi ste nekoga okačili za cheat
Procitaj si bolje recenicu, daj da ti pomognem “SFERA”1.7 Svi učesnici svih događaja - iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana
Pročitaj si ti pocetak recenice svi sudionici SVIH DOGAĐAJA, A komponente su dogadaj..Procitaj si bolje recenicu, daj da ti pomognem “SFERA”
sta moj brat pricaProcitaj si bolje recenicu, daj da ti pomognem “SFERA”
Iz svih sfera znaci da jedno je sfera uticaja, a drugo je recimo iz sfere bizz wara, treće iz sfera informala i tako dalje i tako dalje.. nadam se da sam ti uspio rastumačiti..uostalom ako nisam.. zasto jednostavno ne dostavite pov da vidimo kako ste to ubijali nas i sve Ce biti jasno.. ako nemate Pov krsite pravilo i tjt.sta moj brat prica
ko se je tebi obracao? Na svim serverima komponente mogu da se POV requestaju samo ovdje kod vas ne...Iz svih sfera znaci da jedno je sfera uticaja, a drugo je recimo iz sfere bizz wara, treće iz sfera informala i tako dalje i tako dalje.. nadam se da sam ti uspio rastumačiti..uostalom ako nisam.. zasto jednostavno ne dostavite pov da vidimo kako ste to ubijali nas i sve Ce biti jasno.. ako nemate Pov krsite pravilo i tjt.