Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50855
Players nickname
Luis_Blanco
Suspect ID
22478, 39290
Date of violation
Jan 27, 2024
Time of violation
02:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rgOgip6P25E

Mare Mamic

Player
Player
uradio si feail rp slomio sam ti bio kamericu kako je oc vredjanje jesi ti dobar

Luka Reyli

Player
Player
ne ne vidi se lepo gde ti pise da smo ti slomili kamericu i da je bili uspesno hahahah a na sve to jos radis MG

Mare Mamic

Player
Player
Hahahhaha, ajde decko idi krsi jos malo pravila zbog 70-80k
Smesan si
baki slomio sam ti kamericu i od kad je 3.1 sto sam ti reko da imas kurac u bulji nisi ti dobar u glavu nauci pravila grada covek te je pustio da mu odbrojis i ceko je da ga pocnes pucati i tek je onda poceo da te puca tako da izi nemoj dzabe se sramotiti povuci zalbu ovo ti je self report

Luka Reyli

Player
Player
a meni jedan warn ne znaci nista ja cu ga skinu ti ja platinumom a ti sto nemas para ni za obican prime to nije moja stvar
samo unistavas ljudima igru i rp

Bojke98

Player
Player
a meni jedan warn ne znaci nista ja cu ga skinu ti ja platinumom a ti sto nemas para ni za obican prime to nije moja stvar
samo unistavas ljudima igru i rp
Zbog takvih poput tebe, kojima jedan warn nije nista, i desava se ovo. Umesto da lepo ides na odmor 30-ak dana, da se naucis pameti, ti ces proci sa jednim warnom koji ces svakako skinuti za 7 dana.
Cuj ja unistavam igru i RP, a vi krsite pravila ahahha
Ne znam ni sto se raspravljam sa klincima, moras jos mnogo knjiga da procitas da bi mogao da sastavis recenicu u kojoj ces moci nesto smisleno da napises. :)

Amil Babic

Player
Player
Ahahahah, ajde bre, umesto da ne odgovarate da ne vide ljudi da ste vi ti smesni likovi koji korister tejzer, vi jos pisete ovde neke gluposti

Molim admina da se svaki naredni OFFTOPIC kazni. :)
Nista ovo nije offtopic sve vezano uz situaciju o kojoj si kacio

Mare Mamic

Player
Player
Zbog takvih poput tebe, kojima jedan warn nije nista, i desava se ovo. Umesto da lepo ides na odmor 30-ak dana, da se naucis pameti, ti ces proci sa jednim warnom koji ces svakako skinuti za 7 dana.
Cuj ja unistavam igru i RP, a vi krsite pravila ahahha
Ne znam ni sto se raspravljam sa klincima, moras jos mnogo knjiga da procitas da bi mogao da sastavis recenicu u kojoj ces moci nesto smisleno da napises. :)
jesi ti dobar u glavu preksio si 3 pravila dok si lezo mg pg feail rp i ti pricas nekome o necemo nisi dobar druze to sto ti nismo brojali istina je al smo te pustili da odbroijs i da pocnes da pucas i onda smo tek uzvratili tako da gledaj malo sta si snimio

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 39290 dobit će kaznu za G.P. 6.15
  • ID 22478 dobit će kaznu za MG
  • G.P. 6.15 - Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
  • MG - Zabranjeno je miješanje IC i OOC informacija, odgovarali ste osobi na informacije koje je pisala u non-Rp chat-u

Status
Not open for further replies.
Top Bottom