ub je jer si pokusao da gurnes i sebe bukvl reportao, ub i baiting i onda places jer te je neko ubio hahahahahub bi bio da sam te gurnuo hahah mnogo si pamentan
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ub je jer si pokusao da gurnes i sebe bukvl reportao, ub i baiting i onda places jer te je neko ubio hahahahahub bi bio da sam te gurnuo hahah mnogo si pamentan
nauci pravila zub je jer si pokusao da gurnes i sebe bukvl reportao, ub i baiting i onda places jer te je neko ubio hahahahah
ajde i ovo da resimimas nedozvoljen redux
vidim da si ti slab sa pravilima bas provocira se, dobije po picki i onda placenauci pravila z
dada nisi ga teo samo se vidi na snimku da si uso u vrs prsn i iso ka njemu najjaceNISAM GA GURNO PA NEK SE ON PRAVI PAMETAN PA NEK OPET UBIJA
ne vjerujem da cu dobiti a koliko ja znam i koliko vidim ti ces dobitividim da si ti slab sa pravilima bas provocira se, dobije po picki i onda place
hahavidim da si ti slab sa pravilima bas provocira se, dobije po picki i onda place
ne vjerujem da cu dobiti a koliko ja znam i koliko vidim ti ces dobiti
imas nedozvoljen redux lagano 60dana
ko si tievo POV
meni pise private rank dvako si ti
nzm jesi slijep malo prelistaj gore pa onda pisiimas nedozvoljen redux lagano 60dana
dobro bato kad dobijes ladenje listac3emo ondanzm jesi slijep malo prelistaj gore pa onda pisi
ma da sad znam si ti 100% slijepdobro bato kad dobijes ladenje listac3emo onda
brate sto ti je reko tefo da je dozvoljen nema veze jer decko nema veze o igrici a taj redux je zabranjen na svim serverima tako i na rs tako da ezzzzzzzma da sad znam si ti 100% slijep
procitaj nije samo tefobrate sto ti je reko tefo da je dozvoljen nema veze jer decko nema veze o igrici a taj redux je zabranjen na svim serverima tako i na rs tako da ezzzzzzz
to vredjas tefu?brate sto ti je reko tefo da je dozvoljen nema veze jer decko nema veze o igrici a taj redux je zabranjen na svim serverima tako i na rs tako da ezzzzzzz
A kako to pises u chat a nisi pozvao bolnicara? Neki BA?48322-me uradio 2 puta i nastavio je svoje udarati- CD-Nanisenje stete igracu bez IC razloga
26880-ubio me prije eventa -P.D 1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) tokom događaja i 5 minuta nakon | Upozoriti
51850-usao je u krug prije nego sto je event poceo na kraj pove se vidi -P.D 1.3 Zabranjen je ulazak u područje događaja prije početka događaja. | Zatvor 120 min
zz venom