Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lična Biografija I Elmir FlinkenHand I 23803

Status
Not open for further replies.

elmirツ

flinkenHand
Player
Joined
Jan 6, 2024
Messages
48
Ime: Elmir FlinkenHand
Pol: muski
Starost: 27
Rasa: belac
Nacionalnost: amerikanac
Mesto rođenja: vinewood hills
Otac: Groff FlinkenHand
Majka: Arnela FlinkenHand
Težina: 83 kg
Visina: 184 cm
Boja očiju: plava
Boja kose: crna
Tetovaže: po citavom tijelu
Prednosti: Baratanje i rukovonje oruzjem, snalazljivost u nepogodnim situacijama, dobar vozac, dobro razmisljanje, pomaganje drugarima...
Slabost: Depresia, puno rizikuje, slabi zivci, puno para baca na gluposti...

Zivotna Prica:


Rodio se u Americi u malo vecem naselju Vinewood Hills. Kao mali bio siromasan decak u kraju. Drugari su ga ismejavali i izbegavali zato sto nikad nije imao da jede dobru hranu i igracke kao ostala deca. Otac mu je radeo kao policajac i trudio se da mu priusti sto vise moze,kupovao mu je igracke i svakojake stvari koje su se njemu svidele. Majka mu je radila u pekari i primala minimalac. Od malena Elmir je voleo da iskazi bes nad svojim drugarima, mada su oni bili znatno jaci i veci od njega. Jednoga dana je mali Elmir izasao igrati se sam napolju u dvoristu, ali odjednom dolaze kolege od njegovog oca. On zbunjen zapita se sta ce oni ovde, a oni rekose da imaju vest da saopste.
Tada Elmirova majka je bila na poslu i sam Elmir je saznao da je njegov otac poginuo od nestasnih kriminalaca. Od ostalih policajaca majka je dobila kao uspomenu pistolj ofarbane boje i jednu pumparicu. Boki je od tog trenutka poludeo i tu su njegovi zivci podivljali. Posle nekoliko godina on je i dalje bio u depresiji i ljut, bio je jos vise siromasan. Imao je 15 godina i zanimala ga je policija sa ugleda na njegovog oca. On je jednoga dana dosao kuci dok ga je jedan od njegovih starih neprijatelja iz detinjstva dobacio "gde ti je sad cale da te brani" , on je iz svog besa uzeo pistolj koji je dobio za uspomenu i pumparicu i upucao ga sa pistoljem u celo. Zatim su dosli njegovi drugovi dosli i on je njih pobio sa pumparicom. Od tog incidenta bio je trazen od strane drzave i nije imao strah da ide sam na vise ljudi. Stalno je isao na ulicne tuce i pucnjave, postao je od malog nestasnog decaka sa zeljom da bude policajac do kriminalca. Elmir je od jednoga trenutka poceo od tuge da vozi po planinama i iskazao je novu njegovu vestinu. Posle tog otkrica on je isao na novcane ulicne trke i pobedjivao. Na njegov 16 rodjendan je cekao majku kuci usamljen. Radoznalo je cekao majku ocekovajuci neki prelep poklon, pritom je od dosade ukljucio televizor i video na vestima da je njegova majka poginula u saobracajnoj nesreci. On jos tuzniji odlazi u policijsku stanicu i pokusava konacno promeniti stranu. Primili su ga i videli veliki potencijal u njemu. Svi su znali njegovog oca pritom su ga podrzavali i pomogli mu da postane sve bolji u tome sto radi. Posle jako puno godina Elmir je postao jako veliki cin i jako iskusan drzavni sluzbenik. Prosao je kroz sve drzavne organizacije nekoliko puta i uvek postovao kolege. Ostavio je puno suza i krvi iza sebe, ali je postao i slavan i bogat. Vozio je konacno neka jako brza i skupa kola i zivio u luksuznoj kuci. Ostavio je i mnogo kolegi koje ga i dan danas prepoznaju po ovom lepom gradu. Elmir sada ima 27 godina i trenutno radi u San Andreas Highway Patrol(SAHP). Konacno je postao srecan nakon 20 godina. One kriminalce koji su pocinili zlocin nad njegovim ocem, bili su uhapseni od strane Elmira i kaznjeni strogo.

Ishodi:

1. Elmir moze dizati ljude sa revolverom u ruci.

2. Elmir moze da vozi auto sa jednom rukom dok mu je u drugoj revolver.

3. Elmir moze koristiti ilegalno oruzje(XXX).

4.Elmir može ici 1 vs 2 zbog svog iskustva sa tim.

5. Elmir moze crtati sprejeve sa Revolverom u ruci.

6. Elmir dok drzi revolver u ruci moze pricati na radiu.

7. Elmir moze vezati coveka s revolverom u ruci kako bi se brze odbranio.

8. Elmir moze da vozi auto po planinama brzinom do 70km/h sa svim off road vozilima zbog iskustva.

9. Elmir ima slabe zivce i moze da ubije nekog bez upozorenja od 5 sekundi.

10. Elmir moze pretrazivati ljude s bilo koje strane sa revolverom u ruci.

11. Elmir moze imati upaljenu kamericu kad god on pozeli.
 

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,024
Biografija ODOBRENA!

Elmir ima slabe zivce i moze da ubije nekog bez upozorenja od 5 sekundi. - Perk krsi G.P 6.15

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom