Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43934
Players nickname
Luka Sins
Suspect ID
32910
Date of violation
Jan 26, 2024
Time of violation
20:53
Proofs
https://youtu.be/6gxRxfWh9Zs

AkonFreeman

Player
Player
Ajde da te naucim par pravila, na ic eventu nije potreban pov jer se ne ulazi u nikakvu sferu. Pod broj 2. Zahtjevam od admina koji pregledava ovu zalbu da baci pogled na rev od igraca, naime ima izduzen sarzer koji predstavlja ilegalnu modifikaciju :)

AkonFreeman

Player
Player
To ti je ilegalna modifikacija, nauci se malo pravila i sve pomalo. Izduzena cijev reva, sarzer izduzen i ukoliko je rec duzi od koljena. U ovom slucaju ti imas sarzer. Zato zahtjevam od admina da obrati paznju.

AkonFreeman

Player
Player
Jer je to moj id mozda i imam pravo a ti ne znas pravila servera? Ne komentarisem vise, samo napomena jos 1, admini bacite pogled na rev hvala

mikialcapone

Player
Player
Ajde da te naucim par pravila, na ic eventu nije potreban pov jer se ne ulazi u nikakvu sferu. Pod broj 2. Zahtjevam od admina koji pregledava ovu zalbu da baci pogled na rev od igraca, naime ima izduzen sarzer koji predstavlja ilegalnu modifikaciju :)
Ali ti je to dogadaj, a P.D. znaci pravilo DOGAĐAJA.. koliko znam covjek smije traziti Pov jer su komponente jos uvijek dogadaj..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom