Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
40100
Players nickname
Daco_Eskobar
Administrators nickname
Mimi Verstappen
Date
Jan 27, 2024
Time
15:54
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/585950/

Daco_Eskobar

Player
Player
Zalim se na doticnog admina zbog zatvaranja na 3h zbog CL i prihvatanje zalbe link zalbe Approved - CL | 40100
Znaci ovako na snimku se jasno vidi ko dan da mi je pukao tad internet u toku zaustavljanja kako se to vidi evo reci cu vam ovo svaku noc u periodu od 1i30 do 1i35 meni puca iz nekog razloga internet i izadje mi iz igrice a druga stvar jasno se vidi na snimku koliko su pucali na mene sto ukazuje na to da mi je pukao internet da sam namerno izasao samo bi odjednom nestao ali ovako se vidi da pucaju jedno minut ipo na mene i nista se ne desava sto dolazi do toga da mi puca konekcija
ajde sve je to donekle u redu nego isti taj doticni policajac koji je postavio zalbu posle kada sam usao u igru bio na pijaci uzimao svoju tezgu dolazi kazna po nikakvom RP-u ma kakvi to nije videlo toga ali ajde uglavnom dolazi kazna od 70.000$ sad moje je pitane ako je vec RP server gde je on meni urucio tu kaznu na RP nacin ? nigde nego pitaj Boga gde je on bio samo lik dolazi daje mi kaznu i 5 wanted levela i gde je tu RP ? dolazi alen neki admin objasnim mu sve sta kako on govori bez snimka ti nista ne mogu znaci ja bi trebao 24/7 da snimam na serveru kad policija gresi svaki dan konstantno ali ajde zalim se zbog toga sto mi je ovaj smajli dao 70.000$ i 5 wanted levela ovaj mu jos prihvata zalbu i zatvara me na 3h pa gde je tu zdrav razum ...
A to za kaznu i wantede se moze proveriti to je negde bilo 1:45 sinoc
Hvala na razumjevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom