Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
nena_valhalla
Suspect ID
7911, 9620
Date of violation
Jan 27, 2024
Time of violation
0:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DJIEE6ml94I&t=4s

Bella Majestic

Her depths pull you in before you notice
Player
Ja NISAM prijavila na admin kako sto vidis a mogla sam da te lagano prijavim sta si mene uradio i bez ikakav razlog da si me pucao bez da brojis,i da kad si me ubio sta si meni pricao kad si dosao do mene ,a znamo si i ja i ti sta si meni rekao jel tako ?

Ti si taj koji si prijavio mene za LTA i ti moras kako znas da dokazes kako si dosao u kontakt sa mnom da bi ja uradila taj LTA

Uradila sam ti GIF iz sprdnje prema tebi da ti stoje da si se vidis kako si mi dosao i ubio i da nisam toliko glupa kao sto si mislis i da ti cutim na tvoja prijava o
meni da radim LTA i to so video samo na koje prikazujes 2 upitnika.

A nemas dokaz kako si dosao do ta situacija sa mnom da bi ja uradila LTA,i u snimak prikazujes samo 2 upitnika ,samo 2 upitnika koji moze sve da znace.

Nista vise ne pokazujes osim to i sakrivas video kako si dosao do mene i sta se desilo da bi ja uradila LTA.

Brukas organizacija koja te zaposlila i lazes da nemas video a prijavljujes me za LTA i to samo so 2 upitnika znaci tuzno.

Da nisam rekla
SAMA sve tu kako je bilo ,ti bi se nadao i cekao da ti admin prihvati zalbu da bi ID:7911 dobila LTA kaznu samo jer pokazujes 2 upitnika.

Nije da se smejem tebi ,vec je meni tuzno to sto pokusavas. I te price kao ja pokusavam nesto ajde dosta vise

prijavio si ID 7911 ZA LTA bez video dokaz,i snimao samo 2 upitnika,ocekujem da dostavis ceo pov .

Meni nije problem da ja obrukam tebe i da prikazem sta si zapravo uradio,a znamo si i oboje sta si

I JA NEMA TEBE STA DA PRIKAZUJEM VIDEO STO JE BILO MEDJU MENE I 9620 JER TI NISI BIO TAD TAMO JEL TI JASNO TO TEBE?
TI NEMAS V EZA SA NAMA UVOPSTE I AKO MENE ID 9620 NIJE ME PRIJAVIO ,NEMA STA JA DA TEBE PRIKAZUJEM VIDEA.

TI SI PRIJAVIO ID 7911 ZA LTA,I OCEKUJEM DA POKAZES KAKO SI PRISAO DO ID 7911 UBIO I STA SI MU PRICAO.
JER DA NISAM JA TU POKAZALA DA JA ZAPRAVO IMAM
TI BI SE NADAO DA CE TI PRODJE PRIJAVA SAMO SO 2 UPITNIKA .

sakrij se tamo bruko jedna ,znamo i oboje sta si uradio i sta si meni reko kad si dosao kod mene a ja umrla bila

Alexios Santos

Player
Player
hvala brate ovi me napadaju a salju snimak gde se vidi kako zena ubia lila radi mg ovaj me gazi i radi vdm i vredja me uzas a salji fig ja kazem saljite snimak ceo ne gif na gif se vidi kako je ubijem sto mi posao dozvoljava da ubojem lice koje pokusa da ubije zavezanog to je strah za zivot

Allen BlueAngels

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji dostavite POV situacije pocetak kada ste je zaustavili
  • Čeka se odgovor ID-a 41759. Ima 6 sati da odgovori.
PS. Svaki offtopic ako ga bude bice kaznjen​

Alexios Santos

Player
Player
Ja NISAM prijavila na admin kako sto vidis a mogla sam da te lagano prijavim sta si mene uradio i bez ikakav razlog da si me pucao bez da brojis,i da kad si me ubio sta si meni pricao kad si dosao do mene ,a znamo si i ja i ti sta si meni rekao jel tako ?

Ti si taj koji si prijavio mene za LTA i ti moras kako znas da dokazes kako si dosao u kontakt sa mnom da bi ja uradila taj LTA

Uradila sam ti GIF iz sprdnje prema tebi da ti stoje da si se vidis kako si mi dosao i ubio i da nisam toliko glupa kao sto si mislis i da ti cutim na tvoja prijava o
meni da radim LTA i to so video samo na koje prikazujes 2 upitnika.

A nemas dokaz kako si dosao do ta situacija sa mnom da bi ja uradila LTA,i u snimak prikazujes samo 2 upitnika ,samo 2 upitnika koji moze sve da znace.

Nista vise ne pokazujes osim to i sakrivas video kako si dosao do mene i sta se desilo da bi ja uradila LTA.

Brukas organizacija koja te zaposlila i lazes da nemas video a prijavljujes me za LTA i to samo so 2 upitnika znaci tuzno.

Da nisam rekla
SAMA sve tu kako je bilo ,ti bi se nadao i cekao da ti admin prihvati zalbu da bi ID:7911 dobila LTA kaznu samo jer pokazujes 2 upitnika.

Nije da se smejem tebi ,vec je meni tuzno to sto pokusavas. I te price kao ja pokusavam nesto ajde dosta vise

prijavio si ID 7911 ZA LTA bez video dokaz,i snimao samo 2 upitnika,ocekujem da dostavis ceo pov .

Meni nije problem da ja obrukam tebe i da prikazem sta si zapravo uradio,a znamo si i oboje sta si

I JA NEMA TEBE STA DA PRIKAZUJEM VIDEO STO JE BILO MEDJU MENE I 9620 JER TI NISI BIO TAD TAMO JEL TI JASNO TO TEBE?
TI NEMAS V EZA SA NAMA UVOPSTE I AKO MENE ID 9620 NIJE ME PRIJAVIO ,NEMA STA JA DA TEBE PRIKAZUJEM VIDEA.

TI SI PRIJAVIO ID 7911 ZA LTA,I OCEKUJEM DA POKAZES KAKO SI PRISAO DO ID 7911 UBIO I STA SI MU PRICAO.

JER DA NISAM JA TU POKAZALA DA JA ZAPRAVO IMAM
TI BI SE NADAO DA CE TI PRODJE PRIJAVA SAMO SO 2 UPITNIKA .

sakrij se tamo bruko jedna ,znamo i oboje sta si uradio i sta si meni reko kad si dosao kod mene a ja umrl

• Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji dostavite POV situacije pocetak kada ste je zaustavili
admine imao sam kod a vidis da covek radi vdm ne vidis to

Bella Majestic

Player
TEBI JE TVOJA DUZNOST,KAO OSOBA KOJA PRIJAVLJUJE NEKO ZA LTA,
DA PRIKACI CEO POV I KAKO ID 7911 JE URADILA LTA ,A NE DA SNIMAS 2 UPITNIKA.
ajde vidim snimas so bandicam znamo kad krene da snima bandicam kako ide to pokazi kako si poceo da snimas.. to ti je sekunde dok ne ide taj upitnik,kad si ti stigao da uklucis snimanje i snimas te dva upitnika..imas si sve samo neces da prikacis i nadas se da ce ti prodje prijava tako kako sto si prijavio.

Ajde dosta svi koristimo mozak i nas IQ,nismo od juce samo da znas.

Ja sam mogla da te pustim da si lazes da idem JAIL ZA taj LTA u koje nemas video kako si dosao do mene da bi ja uradila to.

Ali kao sto vidis ne cutim ti i trazim od tebe da ti dostavis sve jer si ti taj koji me prijavio ,ali prvo kazes imao si video...pa sad kao nije ti snimala graficka..ajde price za naivne

Pa tvoje price pa kao sad ja lazem ,ja da sam uradila nesto a da si ti u pravo ,ne bi ovoliko pisala

Admina nisu od juce,a nisam ni ja

Prijavio si me za LTA so video od 2 upitnika gde se vide i nista vise ,gde ti je video kako si dosao sa mnom u kontakt?
Kako ti prijavljujes neko za samo 2 upitnika ? mozda me hoces smestiti jail ...

Molim admin da sve cita sta smo pisali,on ima video i kako je meni prisao i ubio,i kako sam uradila LTA

Editovala sam tu sto sam pisala: Hvala admins 🥰

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player
Znaci ovaj me gazi prica da pusim kurac a to ne vidis jel ili si drugar njihov odo je za demorgan
TEBI JE TVOJA DUZNOST,KAO OSOBA KOJA PRIJAVLJUJE NEKO ZA LTA,
DA PRIKACI CEO POV I KAKO ID 7911 JE URADILA LTA ,A NE DA SNIMAS 2 UPITNIKA.
ajde vidim snimas so bandicam znamo kad krene da snima bandicam kako ide to pokazi kako si poceo da snimas.. to ti je sekunde dok ne ide taj upitnik,kad si ti stigao da uklucis snimanje i snimas te dva upitnika..imas si sve samo neces da prikacis i nadas se da ce ti prodje prijava tako kako sto si prijavio.

Ajde dosta svi koristimo mozak i nas IQ,nismo od juce samo da znas.

Ja sam mogla da te pustim da si lazes da idem JAIL ZA taj LTA u koje nemas video kako si dosao do mene da bi ja uradila to.

Ali kao sto vidis ne cutim ti i trazim od tebe da ti dostavis sve jer si ti taj koji me prijavio ,ali prvo kazes imao si video...pa sad kao nije ti snimala graficka..ajde price za naivne

Pa tvoje price pa kao sad ja lazem ,ja da sam uradila nesto a da si ti u pravo ,ne bi ovoliko pisala

Admina nisu od juce,a nisam ni ja

Prijavio si me za LTA so video od 2 upitnika gde se vide i nista vise ,gde ti je video kako si dosao sa mnom u kontakt?
Kako ti prijavljujes neko za samo 2 upitnika ? mozda me hoces smestiti jail ako vec koristim logika ?

Molim admin da sve cita sta smo pisali,on ima video i kako je meni prisao i ubio,i kako sam uradila LTA
alo ne smarajte me vise

Last edited:

Bella Majestic

Player
Znaci ovaj me gazi prica da pusim kurac a to ne vidis jel ili si drugar njihov odo je za demorgan

ma ajde bre debili ne smarajte me vise tebe sam okacio zbog lta jer se to vidi meni je bitno da ovaj debil syo me gazi dobije kaznu aloo to sam ti vec rekao ti si tu bez razloga razumes
Pa ja sam so razlog tu jer okacio si me mene,i dokazi to ,sve si slagao i nemas od nista dokaz kako je bilo ,ni za 9620 I 7911

Kizi_Menace

Geto baustel
Player

ma ajde bre debili ne smarajte me vise tebe sam okacio zbog lta jer se to vidi meni je bitno da ovaj debil syo me gazi dobije kaznu aloo to sam ti vec rekao ti si tu bez razloga razumes
Offtopic

Alexios Santos

Player
Player
Znaci ovaj me gazi prica da pusim kurac a to ne vidis jel ili si drugar njihov ovo je za demorgan
admine imao sam kod a vidis da covek radi vdm ne vidis to
admine ne mozes tako likovi me gaze napadaju vredjau i ti to pustaj ja da sam uradio to dobio bi ban brate okacio sam lika koji me gazi kola i vredja ako neces da radis pravilo nemoj da radis necu to da trpim sta mi sve ne kaze ti se pravis da ne vidis kao offtopic postoji zalba i za admina radi kako treba covek me gazi psuje vredja me i ti kao trazis situaciju koju situaciju gde je situaciju hooces pogledaj ovaj klip kada mi pukao net i posle gde me gazi i kaznis ga a to a ne mene da napadas ovde

Alexios Santos

Player
Player
pa ovde se vidi pov gde ja dolazim i lik me gazi i vredja sta ti tu fali jos objasni mi ? jek treba kad sam usao u igricu ako jel ti vidis da me gazi lik i vredja lepo ga kaznis za vdm i vredjanje pa nek nauci

Bella Majestic

Player
Super znamo smo da imas,ajde sad treba ispocetka kako si dosao do 9620 da bude u auto kod tebe?
Kako si dosao do 7911,
Ne muci se da si editovas videa i da se vidi to sto hoces ti.... umesto da si prikacis sve lepo da si admina vide ...

(Admina da obrate paznju na njegova izmena u komentarima posebno prijava prva)

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player
ma to je nebitno kako sam dosao tu nije problem moj nego sam ga ja prijavio za vdm razumes to treba niko ne salje klipove od pola sata ja saljem klip gde mene covek gazi iz cista mira a vi se ne mesajte tu

Alexios Santos

Player
Player
Posto vidim da admin nece da kazi VDM + vredjanje trazis mi ceo poc covece cujes da mi pukao net nema veze trazim da mi drugi admin proveri ovo jer admini nikome ne traze POV od kad si usao na server u pravilima zalbe pise da pov mora trajati od 30 sek do minut i da se vidi situacija gde se meni vidi situacija da me covek gazi autom i radi vdm + vredjanje za-yt hosted at ImgBB

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player
Opa sada vredjas i admine lepo lepo
ne vredjam admine nego verovatno ga poznajete jer ce svaki da vidi da je vdm jedino ako je vas pa nece lik mi trazi pov od kad sam usao u game pa ja nisam glup mene je lik kacio jednom jer sam mu broja i pucao i nije imao celu situaciju i nista dobio sam kaznu i ja pisao isto kao vi i on nista pa sam ga prijavio i visi nije admin mora da se radi ako si admin po pravilima nema tu drugara

Kizi_Menace

Geto baustel
Player
ne vredjam admine nego verovatno ga poznajete jer ce svaki da vidi da je vdm jedino ako je vas pa nece lik mi trazi pov od kad sam usao u game pa ja nisam glup mene je lik kacio jednom jer sam mu broja i pucao i nije imao celu situaciju i nista dobio sam kaznu i ja pisao isto kao vi i on nista pa sam ga prijavio i visi nije admin mora da se radi ako si admin po pravilima nema tu drugara
Vredjas admine hoces reci da je korumpiran,nijedan admin nebi ugrozio sebe da bih pomogao nekom igracu u igri...

Alexios Santos

Player
Player
Vredjas admine hoces reci da je korumpiran,nijedan admin nebi ugrozio sebe da bih pomogao nekom igracu u igri...
pa kako onda kaze daj mi pov od cijele situacije a vidi se kako lik dolazi i gazi me sta on ne vidi to ajde bezi ne mogu da pisem vise da sam znao da cete da me smarate ovoliko ne bi kacio nista

Kizi_Menace

Geto baustel
Player
pa kako onda kaze daj mi pov od cijele situacije a vidi se kako lik dolazi i gazi me sta on ne vidi to ajde bezi ne mogu da pisem vise da sam znao da cete da me smarate ovoliko ne bi kacio nista
Hahahahahahah koj si ti lik

Status
Not open for further replies.
Top Bottom