Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
nena_valhalla
Suspect ID
7911, 9620
Date of violation
Jan 27, 2024
Time of violation
0:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DJIEE6ml94I&t=4s

Bella Majestic

Her depths pull you in before you notice
Player
Delujes mi nesto uznemireno ....
Pa nije smaranje ovo ..vec ukazuvanje istina kako je bilo i da ne lazes...

Ja i 9620 bi bez problem bi bile u jail bez da uvopste pisemo tu,ali realno znas sta si uradio i onda kacis tu da samo eto smestis nekome nesto ...

Koliko puta smo ja i 9620 bili u JAIL i nikad nismo ovoliko pisali jer znamo kad smo krivi,ali sad kad nismo i da to ostavimo i da si cutimo pa nema poenta... pitanje na vreme je jos koliko ces moci da sakrivas i da ne prijavis ceo pov kako je bilo ...

Alexios Santos

Player
Player
Napisao sam da povlacim zalbu alo sta vam nije jasno jer ovaj sto radi LTA kuka mnogo a mislim da je ovo na klipu dovoljno al ok

Bella Majestic

Her depths pull you in before you notice
Player
Pa nemoj sad na kraju da ti bezis i povlacis zalbu,zar te nije sramota to od juce su mucis da pokazes nesto ....

jel taj admin ili ovaj ili neki drugi,kad ti lazes ne ides dugo ...

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player
Pa nemoj sad na kraju da ti bezis i povlacis zalbu,zar te nije sramota to od juce su mucis da pokazes nesto ....

jel taj admin ili ovaj ili neki drugi,kad ti lazes ne ides dugo ...
ahahah ja ne lazem pokazao sam ti pov povlacim zalbu jer ste zbunioi admina sa 500 poruka covek ne moze da vam da lepo oaznu za VDM i vredjanje ajde budi realna jel ok da neko ono prica i da me gazi ako je on klibac ne vaspitan to nije moj problem

Allen BlueAngels

Player
Player
Nakon Pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu
Zalba Povucena! + POV Pocetak situacije nije dostavljen

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom