Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36600
Players nickname
Lazar Rokafella
Suspect ID
25627+1045+46227
Date of violation
Jan 27, 2024
Time of violation
17:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=zRcQnYd4quo

Lazar Rokafela

Player
Player
Nije me dugo bilo, ali za ovakve toksicne kidove nema drugog rijesenja...
Da ja sada tu ne bih puno bistrio politiku sta su sve momci prekrsili dostavljam i jos jedan pov nastavak situacije gdje se vidi da iza ugla zavrsavaju vezano lice i na kraju ubijaju mene ispred hitne pomoci da me ne podigne.

P.S. Nadam se da je neformalna familija u pitanju da ih malo vise zaboli ovo!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

ID 25627 nemam dovoljno dokaza da kaznim , u pocetku vase situacije naisli ste na neku koja zavrsava , ko je bio tu neka okaci POV toga , nakon sto krene vasa situacija , nisam vidio na POV-u da puca na ikoga ili krsi pravila , neko jeste pucao na 01:08 al ja to ne vidim , vec samo cujem sto je nedovoljno dokaza za kaznu , nakon toga je vezan i nije on licno prekrsio nista . Sto se tice ostalih ;

ID 1045 dobit ce kaznu za VDM + PG
- Voznja autom po mjestima gdje nije predvidjeno , zabijanje u zidic kako bi pregazio policajca
- Nedovoljno dokaza za GP 6.15 , ne vidi se da ispali metak licno on nigdje na POV-u

ID 46227 dobit ce kaznu za GP 6.15 + MG
- Ubijanje u centru grada , kada ste van geta morate da se upustite u RP da imate RP razlog date zahtjev i odbrojite 5s , ako nakon 5s osoba ne ispostuje tek tada mozete da pucate ili ubijete osobu , u ovom slucaju sve je prekrseno + Dovrsavanje svog prijatelja kako bi izbjegao RP jer je vezan u lisicama​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom